Aan de Rijn in Leiden

Aan de Rijn in Leiden

Aan de Rijn in Leiden

Aan de Nieuwe Rijn in Leiden vind je restaurant Aan de Rijn, een gezellig en sfeervol restaurant. Wij hebben hier genoten van een heerlijke lunch!

Bij binnenkomst bij Aan de Rijn werden wij vriendelijk ontvangen door een vrolijke serveerster die ons een mooie tafel aan het raam gaf. We kregen de menukaart en uitleg over het concept van Aan de Rijn.

Een leuk en uniek concept! Je kunt genieten van meerdere gerechtjes van de kaart, alles wordt in kleine porties geserveerd. Om een volledige lunch te hebben wordt aangeraden om minimaal 3 gerechtjes van de kaart te nemen.

Wij hebben in totaal 6 broodjes van de kaart genomen.

3 koude mini sandwiches

  • ·         Gemarineerde zalm met rode biet, dille en bieslookroomkaas
  • ·         Romige geitenkaas met hazelnoot-nougatine en friszure appelcompote
  • ·         Carpaccio met grana padano, balsamicodressing en kappertjes

En 3 warme mini sandwiches

  • ·         Runderhamburger met spek, kaas en barbecuesaus
  • ·         Italiaanse kipburger met pestomayonaise
  • ·         Pikante kip met zoetzure komkommer

 

Alle broodjes waren erg lekker, vol van smaak en rijkelijk belegd. Drie broodjes per persoon was voor ons meer dan genoeg om goed vol te zitten van deze lunch, maar eigenlijk wouden wij nog wel meer proeven van de kaart.

Het broodje Carpaccio was goed belegd, het vlees was mooi dun met een hele goede smaak. Wij kregen de Carpaccio op een heerlijk bruin broodje die heel mooi samen ging met de Carpaccio.

 

Het warme broodje Pikante Kip was ook goed bereid. De kip was zoet, de komkommer die erbij geserveerd werd was een mooie tegenhanger van het zoete van de kip. Het frisse in de komkommer met de zoete smaak van de kip ging heel mooi samen. De kip was heerlijk mals, echt een broodje voor liefhebbers van kip!

De romige geitenkaas deed zijn naam eer aan! Een heerlijk romige kaas geserveerd met een frisse appelcompote en hazelnoot-nougatine die beide de smaak van de geitenkaas goed complimenteerde. Een broodje om je vingers bij af te likken!

De kaart van Aan de Rijn staat vol met lekkere dingen! Wij vonden het enorm moeilijk om te kiezen en besloten om samen de gerechtjes te kiezen en alles te delen. Het is heel fijn dat dit concept je meerdere dingen laat proeven en nog fijner als je er een shared lunch van kan maken samen!

Wij komen zeker nog een keer langs bij Aan de Rijn om het diner te proberen! Het concept spreekt ons erg aan en de gerechten waren goed bereid. Toen wij keken op de dinerkaart kregen wij al gelijk zin in de gerechten, ook hier kan je genieten van het unieke concept dat Aan de Rijn bied. Hier word aangeraden om 6 gerechten te bestellen in 3 gangen om zo te genieten van een volledig diner.

Benieuwd naar Aan de Rijn? Zin om hier een keer te lunchen of dineren? Reserveer via: https://www.bookdinners.nl/restaurants/alles-2/aan-de-rijn

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen