BookDinners: hét sociale restaurant platform

BookDinners: hét sociale restaurant platform

 

Vernieuwingen van BookDinners in volle gang

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor ons geheel vernieuwde platform. We geven je graag een update over de laatste ontwikkelingen!

Innovatief platform

In de vernieuwde BookDinners ligt de focus helemaal op jou! Waar hou je van? Wat eet je graag? Aan de hand van dit soort vragen gaan we jou leren kennen. Op die manier kunnen we je specifieke restaurant aanbevelingen gaan doen op basis van jouw wensen. Relevantie voor jou staat bij ons centraal. Altijd! Op dit moment zijn er ruim 3300 restaurant bij ons aangesloten en dit worden er elke dag meer. Zo creëren we een ruim aanbod en kan jij er zeker van zijn dat je altijd een tafeltje kan reserveren bij je favoriete restaurants.

Sociaal en interactief

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij straks je favoriete restaurants makkelijk kan vinden, je moet die restaurants natuurlijk ook makkelijk kunnen delen! In de vernieuwde BookDinners bouwen we verschillende functies in waardoor jij eenvoudig je eigen restaurant lijstjes kan aanmaken en die vervolgens weer kan delen met je vrienden. Daarbij kan je ook andere mensen volgen en zo zien waar zij graag gaan eten. Bij al deze nieuwe ontwikkelingen hoort natuurlijk ook een nieuwe stijl en daarom presenteren we je graag alvast met veel trots het nieuwe BookDinners logo!

We zijn druk bezig met het afronden van alle designs en laten je in de volgende blog graag meer zien van de vernieuwde BookDinners. Houd tot die tijd onze Facebook en Instagram pagina goed in de gaten om zo geen winactie, update of leuke restaurants te missen.

Tot de volgende!

Groetjes,

Het BookDinners Team

 

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen