Den Haag

Den Haag

Den Haag, de stad van Het Binnenhof, de stad van Paleis Noordeinde. Ook de stad van vele culinaire hotspots voor lunch, diner of gewoon een borrel. 

Het voorjaar vier je met deze voorjaarsdeal bij Feedback Food & Wine in Den Haag: 3-gangen voor maar €24,50 per persoon. Ben je liefhebber van tapas? Dan kan je terecht bij El Gusto in Den Haag met deze superdeal: 4-gangen tapas voor maar €22,50 per persoon

Bitter Sweetz in Den Haag heeft op dinsdag een speciaal 3-gangen menu, het menu is glutenvrij, geraffineerde suikervrij en veganistisch. Nu met 10% korting via BookDinners.nl. 

Op zondag start je de dag goed met een heerlijke brunch bij Today in Den Haag voor maar €11 per persoon. Ben je liefhebber van wijn? Ga dan voor de High Wine actie By J&M in Den Haag. Gezellig met vriendlief of een goede vriendin om even bij te kletsen!

Dit is een kleine greep van alle leuke acties die op BookDinners.nl staan in Den Haag. Wil je na een dagje shoppen in Den Haag uitwaaien? Kijk ook eens naar onze leuke actie in samenwerking met Restaurant Mero in Scheveningen. 

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen