Drie handige tips om meer mensen te bereiken op BookDinners

Nu de lanceringscampagne echt van start gaat zal het bezoek op BookDinners nóg sneller gaan toenemen. Om jouw restaurant zo goed mogelijk daarvan te laten profiteren hebben wij drie handige tips op een rijtje gezet:

1. Restaurantpagina optuigen.
Eén van de belangrijkste dingen op BookDinners is de persoonlijke pagina van jouw restaurant. Dit is natuurlijk het visitekaartje voor potentieel geïnteresseerde gasten! Zorg ervoor dat je mooie, hoge kwaliteit foto’s op je profiel hebt staan en upload een actuele menukaart. Ook kan je meer details over je restaurant toevoegen zoals het hebben van een terras, geschikt voor groepen etc. Optioneel kan je gasten ook verleiden met een speciale deal of je Google en Facebook recensies aan je restaurantpagina toevoegen. Ga nog eens kritisch door je pagina en kijk wat jij nog kan verbeteren!

2. Persoonlijk profiel aanmaken
Als restaurant ben je natuurlijk je eigen ambassadeur. Maak daarom ook zelf een persoonlijk profiel aan op BookDinners en ontdek de oneindige mogelijkheden. Nodig je personeel uit en laat ook hen een persoonlijk profiel aanmaken. Zo kunnen jullie restaurants op lijstjes zetten en elkaars profielen volgen. Dit is ook direct een fijne manier om het personeel kennis te laten maken met BookDinners zodat ze dit ook op een betere manier kunnen uitdragen naar de gast.

3. Restaurant recommenden
Nadat jij en je personeel een persoonlijk profiel hebben aangemaakt kunnen jullie ook restaurants recommenden. Dit doe je door in het overzicht of op de restaurantpagina op het hartje icoon te klikken. Nodig ook zelf je sociale kring uit en laat hen ook jouw restaurant recommenden. Zo kom je hoger in de zoekresultaten en zal je restaurant automatisch ook meer gevonden worden. Op deze manier ontwikkelt BookDinners de nieuwe manier van restaurants ontdekken.

Klik hier op een persoonlijk profiel aan te maken.