Reserveren op BookDinners, hoe werkt dit nu precies?

Uiteten is één van de meest sociale dingen die je kunt doen en BookDinners is hét eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Op het internet zijn duizenden restaurants te vinden, maar op het moment dat je op zoek bent naar een restaurant is het vaak enorm moeilijk om de perfecte hotspot te vinden. Wanneer je uiteindelijk de juiste plek hebt gevonden, werkt het reserveren bij elk restaurant weer anders. Hoe zit dit nu precies? 

In de afgelopen jaren hebben steeds meer restaurants het papieren reserveringsboek vervangen door een online reserveringssysteem. Door een online reserveringssysteem kan je ook buiten openingstijden gelijk zien of het restaurant beschikbaar is. Daarnaast kan het restaurant ook via verschillende websites reserveringen aannemen. Er bestaan sites die, per persoon per reservering, geld rekenen voor een reservering. BookDinners rekent hiermee af.

Er zijn bijna 10 verschillende online reserveringssystemen, BookDinners is met elk reserveringssysteem gekoppeld zodat zoveel mogelijk restaurants via ons te reserveren zijn. Soms zitten er een aantal verschillen in de functionaliteiten die we kunnen aanbieden, dit is afhankelijk van welk systeem het restaurant gebruikt maakt. Heeft het restaurant geen online reserveringssysteem? Dan tonen wij gewoon het telefoonnummer!

Wanneer je op zoek bent naar een restaurant, selecteer je eerst in welke stad je graag wilt eten. Waarna wordt gevraagd wanneer je wilt gaan. Op basis van deze vragen toont BookDinners of er op de aangegeven plaats + tijd nog plek is. De restaurants die beschikbaar zijn kunnen direct online gereserveerd worden. Zit jouw restaurant hier niet tussen? Sla hem op in je favorietenlijst voor een volgende keer. Op die manier kun je hem niet vergeten! Wanneer er is geboekt via het BookDinners reserveringsysteem, krijg je ook een verzoek tot het schrijven van een review. Aanbevelingen kunnen altijd, voor elk restaurant, gedaan worden!

Heb je vragen over het doen van een reservering? Neem contact op met ons via info@bookdinners.nl. BookDinners is hét eerste sociale platform van Nederland: het vertrekpunt voor elk restaurant bezoek. Houdt het platform in de gaten voor alle nieuwe mogelijkheden en voeg jouw vriendenkring toe!

www.BookDinners.nl