Nieuws

Welkom!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van BookDinners? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de laatste nieuwtjes, updates en ontwikkelingen op BookDinners. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

 

10 maart 2020

Review Monitor 2020

Hoe kijken gasten tegenwoordig tegen reviews aan? En schrijven zij ze zelf nog? Zo ja, wanneer? Dit en meer zochten wij uit. De resultaten vind je in onze Review Monitor en bieden veel inzicht voor restaurateurs aangaande hun reviewbeleid.

21 januari 2020

Restaurant Monitor 2020

Wij brachten de online gewoontes van meer dan 1000 restaurantgasten anno 2020 in kaart. Waar oriënteert en reserveert Nederland anno 2020? En hoe kan jij daar als restauraut op inspelen?

11 december 2019

Online Marketing Advies

Tegenwoordig is een goede online zichtbaarheid voor restaurants enorm belangrijk, aangezien gasten zich daar uitgebreid oriënteren. Met onze jarenlange ervaring in het online restaurantdomein ondersteunen we je graag – website optimalisatie, SEO & SEA, social media, webcare en meer!

10 september 2019

De Online Marketing Scan voor restaurants

BookDinners heeft meer dan 10 jaar ervaring in het online restaurant domein. Hiermee zijn wij, naast een reserveringsplatform, jouw online kennispartner. Middels onze Online Marketing Scan adviseren wij je…

29 augustus 2019

Google reserveringslink

Jij hebt vanaf nu de mogelijkheid om direct in de zoekresultaten van Google reserveerbaar te zijn. Hoe? Door in het informatieblok over jouw restaurant op Google een reserveringslink toe te voegen. 

14 augustus 2019

BookDinners Serveert – De aftermovie

Vorige week was jullie onze eerste BookDinners Serveert. Wij waren erg tevreden over het resultaat en de score van 8,2 die de gasten ons gaven. Herbeleef de avond nog een keer met de foto’s en aftermovie!

8 augustus 2019

Nieuwe smaakmakers van juli

Augustus is begonnen en dat betekent dat wij de afgelopen maand ons smaakmaker netwerk weer hebben uitgebreid. Benieuwd welke populaire smaakmakers wij nu weer hebben toegevoegd? Lees dan snel verder.

16 juli 2019

Nieuwe smaakmakers van juni

Inmiddels delen al 73 smaakmakers hun kennis, tips en aanbevelingen op BookDinners, met een gezamenlijk bereik van 2,5 miljoen bezoekers. In deze nieuwsbrief vind je de nieuwe smaakmakers van juni!

8 juli 2019

BookDinners serveert

Ons nieuwe relatie event vindt voor het eerst plaats op 5 augustus in Utrecht. Een informatieve en inspirerende avond met een demonstratie van sterrenchef Jonathan Zandbergen en presentatie van de mannen van Cityguys. Wij zouden het leuk vinden als jij erbij bent!

19 juni 2019

De BookDinners zomercampagne

In plaats van het wederom geven van korting tijdens een grote kortingsactie, kunnen restaurants met onze zomercampagne hun gasten op een andere manier werven of behouden. 500.000 cadeaus worden via een kraskaart verdeeld onder 1000 deelnemende restaurants. Doe jij mee?

7 juni 2019

Nieuwe smaakmakers in mei

Zoals je inmiddels weet werken we bij BookDinners samen met vele smaakmakers. Zij tippen hun favoriete restaurants met leuke en unieke smaaknotities over hun beleving tijdens het restaurantsbezoek. Ondek snel de smaaknotities van onze smaakmakers!

14 mei 2019

Nieuwe smaakmakers in april

Afgelopen maand zijn wij weer toffe samenwerkingen gestart met nieuwe smaakmakers. Enkele foodbloggers, chefs en mediapartners hebben wij toegevoegd aan ons smaakmaker netwerk. Benieuwd wie wij hebben toegevoegd? Lees dan snel verder!

6 mei 2019

De gloednieuwe BookDinners reserveringswidget

BookDinners heeft een gloednieuwe reserveringswidget ontwikkeld. Waarom? Zodat jij naast je BookDinners pagina, ook direct boekbaar bent op je eigen website én bij al onze smaakmakers. Meer informatie? Klik op de button!

15 april 2019

Loop geen reserveringen mis met Pasen

Eén van de drukste weekenden van het jaar staat voor de deur: Pasen. Een weekend waarin jij reserveringen wilt ontvangen en volgeboekt wilt zijn. Lees hier onze tips voor een optimaal Paasweekend!

1 april 2019

Nieuwe smaakmakers in maart

Wij willen daar zijn, waar de gast zich oriënteert in de zoektocht naar het juiste restaurant. Eén van de kanalen om je te orienteren zijn foodbloggers. Afgelopen maand zijn wij interessante samenwerkingen gestart met populaire foodbloggers. Bekijk snel onze nieuwe samenwerkingen!

11 maart 2019

Nieuwe smaakmakers in februari

Het bereik van BookDinners blijft groeien! De kracht van BookDinners ligt in de samenwerking met populaire foodbloggers, chefs en influencers. Wij hebben inmiddels weer 4 nieuwe samenwerkingen met invloedrijke content partners om ons bereik te vergroten. Bekijk ze snel hieronder!

22 januari 2019

Meld je aan voor de Vegetarisch Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart 2019 lanceert De Hippe Vegetariër samen met de Vegetariërsbond de tweede Vegetarische Restaurantweek, onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Deelnemen aan de Vegetarische Restaurantweek? Klik dan op onderstaande button voor alle informatie!

BookDinners is van, voor én door restaurants. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Lees snel verder!