Nieuws

Welkom!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van BookDinners? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de laatste nieuwtjes, updates en ontwikkelingen op BookDinners. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

 

14 mei 2019

Nieuwe smaakmakers in april

Afgelopen maand zijn wij weer toffe samenwerkingen gestart met nieuwe smaakmakers. Enkele foodbloggers, chefs en mediapartners hebben wij toegevoegd aan ons smaakmaker netwerk. Benieuwd wie wij hebben toegevoegd? Lees dan snel verder!

6 mei 2019

De gloednieuwe BookDinners reserveringswidget

BookDinners heeft een gloednieuwe reserveringswidget ontwikkeld. Waarom? Zodat jij naast je BookDinners pagina, ook direct boekbaar bent op je eigen website én bij al onze smaakmakers. Meer informatie? Klik op de button!

15 april 2019

Loop geen reserveringen mis met Pasen

Eén van de drukste weekenden van het jaar staat voor de deur: Pasen. Een weekend waarin jij reserveringen wilt ontvangen en volgeboekt wilt zijn. Lees hier onze tips voor een optimaal Paasweekend!

1 april 2019

Nieuwe smaakmakers in maart

Wij willen daar zijn, waar de gast zich oriënteert in de zoektocht naar het juiste restaurant. Eén van de kanalen om je te orienteren zijn foodbloggers. Afgelopen maand zijn wij interessante samenwerkingen gestart met populaire foodbloggers. Bekijk snel onze nieuwe samenwerkingen!

11 maart 2019

Nieuwe smaakmakers in februari

Het bereik van BookDinners blijft groeien! De kracht van BookDinners ligt in de samenwerking met populaire foodbloggers, chefs en influencers. Wij hebben inmiddels weer 4 nieuwe samenwerkingen met invloedrijke content partners om ons bereik te vergroten. Bekijk ze snel hieronder!

22 januari 2019

Meld je aan voor de Vegetarisch Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart 2019 lanceert De Hippe Vegetariër samen met de Vegetariërsbond de tweede Vegetarische Restaurantweek, onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Deelnemen aan de Vegetarische Restaurantweek? Klik dan op onderstaande button voor alle informatie!

BookDinners is van, voor én door restaurants. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Lees snel verder!