Restaurant Ivory in Nijmegen

Restaurant Ivory in Nijmegen

In het centrum van Nijmegen vind je Restaurant Ivory. Ivory heeft twee concepten, naast het restaurant heb je Bistro Bar Ivory, maar vanavond test BookDinners Restaurant Ivory. We hebben een 6-gangen all-in menu van de chef gereserveerd. Het all-in menu bestaat uit crudite, amuse, brood, spoom, pre dessert, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandise. Dat klinkt al als een feestje!

Bij binnenkomst krijg je een zomers gevoel, door de frisse blauwe en witte tinten.  De tafels zijn prachtig opgedekt met wit linnen en kaarslicht. Het voelt direct heel knus. Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en worden we begeleid naar onze prachtige tafel aan het raam. We krijgen een glas Cava Masia de la Luz van het huis om de avond mee te beginnen.

Het menu van de chef neemt je mee op reis door de reguliere menukaart. We lichten vier gerechten van ons menu uit.

Amuse

We krijgen als amuse een soesje van geitenkaas, gekleurd met inktvisinkt, een krokantje van tomaat en Parmezaan en selderij met pecan en een crème van citrus.. Een heerlijke starter.

Amuse

Coquille, Collines du Bourdic Terre Eulalie Chardonnay Boise

Langzaam gegaarde buikspek met gebakken coquille, creme van bloemkool, gebakken bloemkool, geroosterde hazelnoten en chorizo kruim.

De texturen en smaken passen zeer goed bij elkaar!

Risotto, Stiegelmar Zweigelt Pur

Risotto, daar zijn we fan van! Het was een heerlijke truffelrisotto, met gebakken paddenstoelen, verse wintertruffel en bruschetta.

Vis, Villa Welter Dornfelder

Een prachtig bord verschijnt er met diverse kleuren: Skrei met creme van pastinaak, zilveruiencompote, spitskool, zuurkool, pancetta, met pomme dauphine en een beurre blanc. Een hele lichte & frisse rode wijn die goed bij vis past en inderdaad, het is een goede combinatie.

Vis

Dit is een prachtig klassiek restaurant met gerechten in een modern jasje. Mooie wijnen en de goede service maken het plaatje compleet.  Voor een avondvullend romantisch diner raden wij Restaurant Ivory zeker aan!

 

Voor reserveringen: https://www.bookdinners.nl/restaurants/alles-2/restaurant-ivory

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen