Restaurants in Utrecht

Restaurants in Utrecht

Is het je opgevallen dat er steeds meer goede restaurants zijn in Utrecht? BookDinners wel! Deze restaurants willen wij aan niemand onthouden. Na dagen te hebben rondgestruind over de prachtige grachten en hippe straatjes van Utrecht zijn wij verliefd geworden.

Reseveer bijvoorbeeld bij Restaurant het Zuiden, een charmant restaurant in het centrum van Utrecht. Of bij Restaurant Concours op de Biltstraat in Utrecht, dit restaurant werkt met dagverse producten. Wat dacht je van Brasserie Vink, verborgen in het groen, in een sfeervol monumentaal pand dat behoort tot de Hollandse Waterlinie.

Ook kun je heerlijk lunchen in Utrecht. Bijvoorbeeld midden in het centrum vlak bij de dom bij, Bij Moov. Of op de leuke Willem van Noordstraat bij Sis Bakery. Geniet hier van een heerlijke couscoussalade met een verse smoothie.

Wij hebben geen top 10! Wij hebben alle restaurants bezocht en ieder restaurant heeft zijn eigen charme! Ook staat hier de gastvrijheid hoog en dat vinden wij natuurlijk erg belangrijk. Geniet en proef in Utrecht, reserveer nu via www.BookDinners.nl je favoriete restaurant. 

Andere deelnemende restaurants van BookDinners in Utrecht:Taj Mahal, Gandhi, Abrikoos, Stairway, Mykonos, El Borne, Uniq, Djakarta, Umami, Venue, Suzi Sushi, Namaskar, Union latin lounge, Sardegna, Dim Sum bar, Proost, Vlonders, De Baai, Nikos. 

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen