Jouw profiel op BookDinners, waarom zou je dit doen?

Wij, als Nederlanders, eten steeds vaker buiten de deur. Veel zelfs minimaal 1 keer per week! Het is één van de meest sociale dingen die je kunt doen. Maar op het moment dat je op zoek bent naar een leuk restaurant, is het altijd weer een strijd om de perfecte match te vinden. Hoe heet dat ene zaakje waar je vriend(in) het laatst over had, of waarover je had gelezen op die leuke blog? Op internet zijn inmiddels alle restaurants te vinden, maar er zijn er alleen in Amsterdam al meer dan 2500. Waar moet je dan beginnen?

BookDinners is het eerste sociale restaurantplatform van Nederland: dit platform heeft het zoeken naar restaurants al eerder eenvoudiger gemaakt. Nu komen we met nog iets beters: een persoonlijk profiel met vele nieuwe functionaliteiten. Als wij weten welke restaurants jij leuk vindt (omdat je ze aanbeveelt of opslaat in één van je persoonlijke lijsten), kunnen wij aanbevelingen-op-maat doen: in welke stad je maar wilt!

Nodig je vrienden uit om ook een profiel aan te maken! Op die manier kun je hen volgen en de lijsten van je vrienden opslaan. Ben je onlangs ergens geweest wat je graag wilt aanraden? Schrijf een review zodat je vrienden het kunnen zien, of doe een aanbeveling door op het hartje te klikken bij de foto van het restaurant. Je vrienden krijgen dit restaurant vervolgens bovenin in hun zoekresultaten.

Nadat je een profiel hebt aangemaakt en je vrienden volgt, kun je lijstjes gaan aanmaken. Je favorietenlijst hebben wij al standaard voor je aangemaakt: als je op het hartjes-icoon klikt bij een restaurant wordt dit restaurant automatisch aan je favorietenlijst toegevoegd. Je kunt ook een lijst aanmaken voor speciale gelegenheden: voor je vrienden, wanneer je iets speciaals te vieren hebt, of voor een specifieke stad. Uit eten gaan is een feestje, met BookDinners is het zoeken van het perfecte restaurant nooit meer gedoe!

BookDinners is hét eerste social platform van Nederland: het vertrekpunt voor elk restaurantbezoek. Houdt het platform in de gaten voor nieuwe mogelijkheden en nodig al jouw vrienden uit!

www.BookDinners.nl