Over BookDinners

Over BookDinners

Uit eten gaan is een sociale gelegenheid, maar als we online gaan zoeken naar een restaurant zien we door de bomen het bos niet meer. Het merendeel van de restaurantbezoekers begint daarom te zoeken bij Google. Door onderscheid te bieden op de hele manier waarop de gast het restaurant kan vinden en daardoor relevant te zijn, wilt BookDinners het startpunt zijn voor iedereen op zoek naar het gewenste restaurant. Op dit moment vind en boek je ruim 3000 restaurants op BookDinners. Vanaf 1 juli wordt een compleet nieuw platform gelanceerd met allerlei nieuwe functionaliteiten.

Waarom BookDinners?

BookDinners biedt veel voordelen: 

  1. Het startpunt voor het vinden van alle restaurants
  2. Gratis en online direct te reserveren
  3. Speciale aanbiedingen van alle aangesloten restaurants

Vanaf 1 juli 2018 lanceert BookDinners een compleet nieuw platform en komen hier nog een heel aantal voordelen bij, dus houdt BookDinners in de gaten. Geef je op voor de nieuwsbrief onder aan deze pagina, om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Waarom BookDinners voor restaurants?

BookDinners wordt volledig vernieuwd. Het blijft een website van, voor en door restaurants. BookDinners is onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland.
Vanaf 1 juli 2018 is BookDinners het eerste sociale restaurant platform van Nederland. Als restaurant word je op een unieke en vernieuwende manier getoond en kun je direct gereserveerd worden. Je toont je menu en eventueel jouw speciale deals. Daarnaast word je gevolgd en aanbevolen op unieke favorieten lijsten van gasten. Reviews worden wel getoond, maar zijn niet de kern van de rankings; relevantie voor een gast, op basis van restaurant kenmerken wel. BookDinners wordt zo voor gasten hét nieuwe startpunt in hun zoektocht naar het perfecte restaurant!

Deelname aan BookDinners is mogelijk voor €15,- per maand, zonder verdere variabele bijdragen. Geef je daarom nu op via de link onder aan deze pagina en zorg ervoor dat je meegenomen wordt in de lanceringscampagne.

Cijfers op een rij: 

  • Inmiddels meer dan 3.000 restaurants aangesloten
  • Nu al meer dan 40.000 bezoekers per maand die op zoek zijn naar een restaurant 
  • Duizenden fans op social media waar jouw restaurant onder de aandacht wordt gebracht

·         Vanaf 1 juli 2018, in samenwerking met KHN en deelnemende restaurants, is de lancering van het nieuwe platform. Er volgt intensieve marketing om het nieuwe startpunt voor restaurantbezoekers in Nederland te worden. 

De reden dat je BookDinners moet inzetten als marketinginstrument voor je restaurant

  1. Samenwerking met betrouwbare partijen zoals Koninklijke Horeca Nederland, Samenwerkende Horeca Ketens en diverse reserveringspartners (Resengo, eTender, TheNextTable, WeReserve, BonChef en booq Tafelreservering)
  2. BookDinners zal nooit een bedrag per couvert of commissie vragen, alleen een vast bedrag per maand
  3. De website van, voor & door restaurants 
  4. Alternatief platform om je restaurant te profileren

Concurrenten vragen €70 per maand en ook nog eens tussen de €1 en €2,50 per couvert. Stop hiermee en pak zelf de regie in handen voor maximaal €15 per maand bij BookDinners!

Waar wacht je nog op? Maak snel een account aan, voeg je restaurant en/of special toe en genereer meer reserveringen en dus omzet!

Het achtergrond verhaal

BookDinners is in november 2015 opgericht door Danielle Wallet en Arjan van de Pol, eigenaar van diverse horecagelegenheden. Op internet zagen zij een toename aan websites die kortingen aanbieden van restaurants met torenhoge commissies. Arjan & Danielle besloten dit anders te doen en een platform te bouwen van, voor & door restaurants! Een website waarbij restaurants zelf de regie in handen hebben en zelf bepalen wat ze doen.

Inmiddels is Koninklijke Horeca Nederland mede-eigenaar van BookDinners. KHN wil met BookDinners de onvrede over de toenemende macht van de huidige zoek- en reserveringsplatforms tegen gaan. KHN controleert of BookDinners in het belang van restaurants blijft opereren, zoals de prijsstelling, vindbaarheid en eerlijke reviews. Ook grote ketens zijn partner en steunen BookDinners zoals BHG, Debuut, De Beren, Grote Markt Den Haag, Dudok en Meyer Beheer. 

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen