Waarom BookDinners voor restaurants?

Waarom BookDinners voor restaurants?

BookDinners wordt volledig vernieuwd. Het blijft een website van, voor en door restaurants. BookDinners is onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland.
Vanaf 1 juli 2018 is BookDinners het eerste sociale restaurant platform van Nederland. Als restaurant word je op een unieke en vernieuwende manier getoond en kun je direct gereserveerd worden. Je toont je menu en eventueel jouw speciale deals. Daarnaast word je gevolgd en aanbevolen op unieke favorieten lijsten van gasten. Reviews worden wel getoond, maar zijn niet de kern van de rankings; relevantie voor een gast, op basis van restaurant kenmerken wel. BookDinners wordt zo voor gasten hét nieuwe startpunt in hun zoektocht naar het perfecte restaurant!

Deelname aan BookDinners is mogelijk voor €15,- per maand, zonder verdere variabele bijdragen. Geef je daarom nu op via de link onder aan deze pagina en zorg ervoor dat je meegenomen wordt in de lanceringscampagne.

Cijfers op een rij: 

  • Inmiddels meer dan 3.000 restaurants aangesloten
  • Nu al meer dan 40.000 bezoekers per maand die op zoek zijn naar een restaurant 
  • Duizenden fans op social media waar jouw restaurant onder de aandacht wordt gebracht

·         Vanaf 1 juli 2018, in samenwerking met KHN en deelnemende restaurants, is de lancering van het nieuwe platform. Er volgt intensieve marketing om het nieuwe startpunt voor restaurantbezoekers in Nederland te worden. 

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen