Partners van BookDinners

Partners van BookDinners

BookDinners is partner van Koninklijke Horeca Nederland. BookDinners is het branche-initiatief van, voor en door restaurants. Met BookDinners hebben restaurants zelf de regie in handen over de relatie met hun gasten, de gegevens en marketingacties. 

Waarom BookDinners? 

  • Geen commissie per couvert! BookDinners werkt met een vaste lage prijs per maand (€15) per 1 juli 2018 voor reserveringen en promotionele ondersteuning. Tot 1 juli 2018 is BookDinners.nl gratis voor restaurants. KHN ziet op dit bedrag toe. 
  • Je kunt gebruikmaken van de bestaande reserveringssystemen en dit koppelen aan BookDinners, we werken samen met: TheNextTableStardekkBonchefFormitableWeReserve en Resengo.
  • Je bent zelf de baas over reserveringen en gegevens van je gasten.
  • Jouw restaurant staat centraal: profiel, beschikbaarheid, reserveringen en eventuele specials.

BookDinners: van, voor en door restaurants. 

De volgende horecabedrijven zijn ook partners van BookDinners: 

De restaurants van deze bedrijven vind je terug op BookDinners.nl. 

KHN mede-initiatiefnemer BookDinners 

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is een van de initiatiefnemers van BookDinners. KHN initieerde dit platform uit onvrede over de toenemende macht van de huidige zoek -en reserveringsplatforms. Met BookDinners krijg je als horecaondernemer weer zelf de regie over de relatie met je gasten, de gastgegevens en marketingacties. Dat is de kracht van dit platform.

KHN controleert of BookDinners in het belang van de restaurants blijft opereren, zoals op de prijsstelling, op vindbaarheid en eerlijke reviews van echte gasten.

Ook partner van BookDinners.nl worden? Neem contact op met Danielle Wallet: danielle@bookdinners.nl of 033 303 65 15. 

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen