8,9
Paul Steinhauser
16-05-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
We hebben vrienden uit Canada uitgenodigd voor een diner bij Sluizer. De bediening speelde perfect in op het gebruik van het Engels en we werden ook uitstekend en respectvol bediend. Onze gasten genoten van de heerlijke asperge maaltijd. Wij en Sluizer maakten een goede beurt bij onze vrienden.
10,0
Alexander Hafen
04-05-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Wir (fünf Personen) waren am Samstagabend (4. Mai) hier essen. Wir wurden sehr freundlich empfangen und äußerst kompetent bedient. Das Essen war ausgezeichnet, insbesondere der Nachtisch (Schokoladenvariationen und die sticky tarte mit Karamell Eis) empfanden wir als kulinarische Sensation. Herzlichen Dank an die gesamte Mannschaft des Restaurants!
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Danke Schön Team Sluizer
10,0
Kelly Tompkins
02-05-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Great service and food! Everything white asparagus was delicious. We will definitely be back.
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Thank you very much for your review and kind words.
Till next time. Team Sluizer
8,9
Michel Wuestenberghs
02-05-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Vriendelijke bediening, fijne visgerechten !
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank Team Sluizer
10,0
Stuart Jenkins
25-04-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Great service. Very well run and professional team. Food was also great.
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Thank you very much for the nice words too. Team Sluizer
8,3
Charles Ide
20-04-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Sluizer is een restaurant waar ik al 40 jaar kom Is de laatste tijd wel wat groter en deftiger geworden Eten is lekker en een super bediening. Volgens mij de zelfde mensen van weleer.
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw review en graag tot een volgende keer.
Team Sluizer
10,0
Clarissa Koch
30-03-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Altijd geweldig eten hier! Word er ook heel blij en gelukkig van dat ik hier vroeger met mijn ouders kwam eten, en er nog steeds terecht kan voor heerlijk eten zoveel jaren later!
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw mooie review en graag tot de volgende keer. Team Sluizer.
8,6
José Cevat
23-03-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Afgelopen vrijdag lekker oa. mosselen gegeten voor de voorstelling van Claudia in Carré. Glutenvrij ook geen probleem en keurig aan gedacht. Erg gezellige, attente, pro-actieve geroutineerde bediening met heel veel humor. Zo zie je het zelden, geweldig! Daardoor superleuke avond gehad bij Sluizer! Nogmaals dank daarvoor!
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw review heel fijn.
Team Sluizer
10,0
Joowon Lee
13-03-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Friendly service and great food
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Thank you very much for your visit and kind words. Team Sluizer
10,0
gertruud kruse
09-03-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Team Sluizer
Vorige pagina 1 2 3 4 5