7,7
Marian Van Wijk
23-02-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Buitengewoon vriendelijke ontvangst, we waren vroeg dus het was nog heel rustig. Meteen broodjes op tafel en de vraag wat we wilden drinken. We kregen 2 tafeltjes tot onze beschikking in een -op ons verzoek (beetje doof), rustig hoekje. Eten was heerlijk.
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw review Team Sluizer
4,3
Marga Ettema
23-02-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Personeel behulpzaam, zeer vriendelijk en attent. Eten ver onder de maat en veel te prijzig. Wijn uitstekend.
8,6
Henk Bos
15-02-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
prima ontvangst en service voldeed aan alle verwachtingen
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Team Sluizer
10,0
Barbara Minkiewicz-Malak
02-02-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
My preferable restaurant in Amsterdam!
9,1
Anke Heerma
20-01-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Dit is een erg aan te raden lokatie. Wij vonden het eten prima, maar bij het hoofdgerecht misten we een frietje.
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw beoordeling, natuurlijk serveren wij op aanvraag een bakje friet. Team Sluizer.
8,6
michael schuuring
18-01-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Wij waren hier met 2 personen, Echt aan te raden en vooral de professionele gastheer verstond zijn vak als geen ander. De ontvangst was super gastvrij en hartelijk. Eten was echt heerlijk en de gehele atmosfeer maakte alles af.
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw beoordeling en woorden. Team Sluizer
10,0
Beatrijs anrys
11-01-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Een aanrader.
9,7
Yvonne van den Beeg
08-01-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Mooie gerechten, geweldige bediening, ontspannen sfeer maar toch een vleugje chique, prima prijs kwaliteit verhouding. Kortom, heerlijk gegeten, top!
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Hartelijk dank voor uw beoordeling Team Sluizer
10,0
Titti Cocola
06-01-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
Sluizer is a great restaurant. We are very well and we felt like at home. They also surprised us because they knew we were having a birthday dinner and they brought the dessert with a candle. Warm atmosfere, nice and professional waiters. I suggest it!
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Thank you very much, for the nice words, we appreciate this very much.
Team Sluizer
8,6
Elena Zhuk
06-01-2019


Eten

Sfeer

Service

Prijs
I have read a lot of good reviews about the place at TripAdviser and decided to take there my friend, as we wanted to try fish dished. My choice was code with mashed potatoes and my friend took mussels. Both dishes was really tasteless and not interesting. So i would not reccomend this place as fish restaraunt. Also i did not find reviews trustfull. Service was perfect though. But we went to the restaraunt for food.
Reactie restaurant Sluizer Restaurants:
Thank you for your review Team Sluizer
1 2 3 4 5