Amsterdam Foodie

Amsterdam Foodie schrijft over restaurantreviews en culinaire reizen in Amsterdam om jou te inspireren!. 

Over Amsterdam Foodie

De founder van Amsterdam Foodie is Vicky. Vicky is Brits geboren en woont en werkt sinds 2006 in Amsterdam! (British by birth and Dutch by choice). Amsterdam Foodie heeft een eenvoudige filosofie: eten is een noodzakelijk genot. Dat is waarom Amsterdam Foodie is gestart met het schrijven van restaurantreviews, blogs over haar culinaire reizen en brengt ze jou

het laatste nieuws van de Amsterdamse horeca.

Sinds de start van haar website heeft ze ook een eigen kookboek gepubliceerd ‘Vicky Hampton’s Working Lunch, een audiogids gemaakt ‘A Gastronomic Journey in Amsterdam’ en heeft ze een restaurantgids gemaakt: Amsterdam Restaurant Guide.

Neem via de knop hieronder een kijkje op het BookDinners profiel van Amsterdam Foodie. Daarnaast kan je haar ook volgen via: FacebookInstagram of via de website. Op haar website vind je restaurantaanbevelingen gesorteerd op prijs, locatie en soort keuken of eenvoudig via de blog of kaart.

De lijstjes van Amsterdam Foodie kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Amsterdam Foodie!