Barry van Wilgenburg

Over Barry van Wilgenburg

Biografie

Barry van Wilgenburg is momenteel Executive Chef in bij The Harbour Club, waar hij al ruim 10 jaar werkzaam is. Voordat hij bij The Harbour Club kwam te werken, heeft hij ervaring opgedaan bij restaurant Parkzicht en Restaurant de Engel in Rotterdam.

In 2010 begon Barry van Wilgenburg als Sous Chef bij The Harbour Club Rotterdam. Na 3 jaar maakte hij in 2013 promotie naar Executive Chef kok, wat hij tot op heden nog steeds is.

Bij The Harbour Club Rotterdam vind je hoogstaande gerechten bereid met oog voor detail. Hier is het altijd optimaal genieten, vooral op zonnige dagen op het vernieuwde luxe terras. Het interieur heeft het een stoere en eigentijdse uitstraling en op de internationale menukaart vind je gerechten van klassiek tot Japans.

Barry van Wilgenburg beter leren kennen

Wij vroegen al onze smaakmaker chefs om iets meer over zichzelf te vertellen.

Bij welk restaurant ben je op dit moment chef? “Ik ben op dit moment Executive Chef bij The Harbour Club in Rotterdam.”

Wat is je signature dish? “De signature dish van Rotterdam is rode mul, gulai en bokchoy.”

Wat is je favoriete keuken? “Mijn favoriete keuken is de internationale keuken.”

Meer van Barry van Wilgenburg

Op de BookDinners pagina van chef Barry van Wilgenburg vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ook kun je Barry van Wilgenburg vinden op Instagram en Facebook. Neem daarnaast een kijkje op de pagina’s van The Harbour Club Rotterdam (Instagram, Facebook en hun website).