Beaufood

Bo van Beaufood maakt van iedere maaltijd een feestje. Op haar foodblog vind je recepten en alles over uit eten gaan en reizen!

Over Beaufood

Beaufood gaat over nieuwe smaken ontdekken, op reis naar een andere eetcultuur, de gezelligheid van een diner, verrassende ingrediënten, mensen ontmoeten die je inspireren, het verhaal van een restaurant proeven.

Dag en nacht spoken mooie eetgedachtes door het hoofd van Bo, oprichter van Beaufood, die ze graag deelt op haar website. In de vorm van gezonde recepten, inspiratie op culinair gebied, hotspots en een gezonde lifestyle. Bo maakt van iedere maaltijd een feestje en deelt haar gedachten hierover graag met iedereen!

Klik op onderstaande button en neem een kijkje op de persoonlijke pagina van Beaufood op BookDinners. Daarnaast is Beaufood ook te vinden op Facebook en Instagram als @beaufood. Op de Beaufood website vind je nog veel meer tips!

De lijstjes van Beaufood kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Beaufood!