Cotton & Cream

Cotton & Cream, het lifestyleplatform waar de smaakvolle levensgenieter alles kan vinden over food en fashion.

Over Cotton & Cream

Cotton & Cream, het lifestyleplatform waar de smaakvolle levensgenieter alles kan vinden over food en fashion. Deze twee F-words is waar Cotton & Cream voor staat. Van hotspots in binnen- en buitenland, tot lekkere healthy gerechten en de laatste trends, je vindt het hier allemaal. Hier kun je inspiratie opdoen om het leven elke dag te proeven en er alles uit te halen. Laat fashion en food samenkomen en geniet van dé dingen die het leven leuker maken!

Op Cotton & Cream vind je de persoonlijke verhalen en interviews van oprichtster Marlieke Koks en haar vijf andere contributors. Marlieke is begonnen vanuit een verslaving aan reizen, eten en drinken, wat is uitgegroeid tot de plek waar vrouwen online alles over fashion en een fijn leven kunnen vinden.

Via onderstaande button neem je een kijkje op het profiel van Cotton & Cream. Daarnaast is Cotton & Cream te vinden op Facebook en haar persoonlijke youtube kanaal. Bekijk ook eens haar website!

De lijstjes van Cotton & Cream kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Cotton & Cream!