De Buik

De Buik is hét food gerelateerde platform in Rotterdam en Amsterdam, met veel aandacht voor (nieuwe) restaurants, lunchcafés, eethuisjes, bars en clubs.

Over De Buik

De Buik is het snelst groeiende food gerelateerd platform in Nederland. Bij de Buik zijn ze vijf jaar geleden gestart in Rotterdam en inmiddels is ook Amsterdam aan de Buik toegevoegd. De redactie van de Buik geeft antwoord op een niet onbelangrijke vraag: waar in Rotterdam en Amsterdam ga ik eten? Op de Buik vind je alles over goed eten en drinken, inspiratie voor nieuwe restaurants en tips voor “golden oldies”.

De Buik is onafhankelijk, journalistiek en gewijd aan de foodcultuur van Rotterdam en Amsterdam. Bij de Buik laten ze jou weten wat deze steden op het gebied van food te bieden hebben. Dit betekent: veel aandacht voor (nieuwe) restaurants, maar ook de leukste plekken voor lunch, een goede borrel en zelfs danspasjes in het midden van de nacht. De Buik weet dus echt waar jij heen “moet” gaan. Met echte verhalen, interviews en achtergronden!

Neem via de button hieronder snel een kijkje op het BookDinners profiel van de Buik. Hier vind je hun lijstjes met de leukste hotspots in Rotterdam en Amsterdam. De Buik heeft daarnaast een eigen website, maar is ook te vinden op Facebook (De Buik van Rotterdam en De Buik van Amsterdam) en Instagram (@debuikvanrotterdam en @debuikvanamsterdam). Neem zeker een kijkje!

De lijstjes van de Buik kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van de Buik!