De Hippe Vegetariër

De Hippe Vegetariër is een dagelijks blog voor vegetariërs, flexitariërs en foodies. Voor de levensgenierers who love food!

Over De Hippe Vegetariër

De Hippe Vegetariër is begonnen bij Isabel. Isabel werd op haar zesde vegetariër, toen ze tegen haar moeder zei dat ze ‘geen koe meer wilde eten’. In 2013 blies ze haar food & lifestyle blog leven in: De Hippe Vegetariër. Ze wilde laten zien dat ‘hip’ en ‘vegetarisch’ wel bij elkaar passen. Net zoals dat vegetarisch eten, gezond leven en lekker in je vel zitten allemaal bij elkaar horen.

Sindsdien is De Hippe Vegetariër uitgegroeid tot een inspirerend platform voor vegetariërs, flexitariërs en foodies. Achter dit blog staat inmiddels een gepassioneerd team van freelance redacteuren en gastbloggers. Dit team schrijft over veel verschillende onderwerpen en richt zich op levensgenieters die ontzettend van eten houden. Bij De Hippe Vegetariër weten ze alles over een gezonde levensstijl en laten ze zien dat vegetarisch genieten op niveau ook buiten de deur mogelijk is. Zowel voor ontbijt, koffie, lunch, borrel als diner!

Neem via onderstaande button een kijkje op de persoonlijke BookDinners pagina van De Hippe Vegetariër. Hier vind je lijstjes met de leukste en beste restaurants door heel Nederland waar je kunt genieten van vega(n) eten. De Hippe Vegetariër is ook te vinden op Facebook en op Instagram als @dehippevegetarier. Bezoek ook vooral hun website!

De lijstjes van De Hippe Vegetariër kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van De Hippe Vegetariër!