Eef Kookt Zo

Eef Kookt Zo inspireert met lekkere, makkelijke recepten én (on)bekende restaurants waar je echt heen moet!

Over Eef Kookt Zo

Eef Kookt Zo is een foodblog waar Eef je graag inspireert en verrast met lekkere en écht makkelijke recepten die elke thuiskok kan maken door de stap-voor-stap bereidingswijze. Toegankelijk, herkenbaar en toch verrassend is de kern bij alles wat ze doet.

Eef maakt graag kleurrijke, lichte foto’s waarvan je gaat watertanden en geeft je bij elk recept handige tips. Wekelijks komen er op haar website nieuwe recepten online afgewisseld met onder andere tips voor leuke restaurants en hotspots waar je echt een vorkje moet prikken!

Van bekende tot onbekende restaurants en keukens uit elke windstreek. Eef is dol op uit eten gaan. Heeft Eef ergens heerlijk gegeten en is ze enthousiast? Dan zie je het terug op haar blog. Eef wil je graag op de hoogte brengen van restaurants waar je echt eens langs moet gaan.

De restaurants waar Eef echt blij van wordt vind je ook op BookDinners. Neem via de button hieronder snel een kijkje op haar BookDinners profiel. Daarnaast is Eef Kookt Zo ook te vinden op Facebook, Instagram en YouTube. Neem natuurlijk ook een kijkje op haar eigen website!

De lijstjes van Eef kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Eef Kookt Zo!