Entree

Entree is het grootste platform voor de horeca. In Entree magazine lees over alle trends in de horeca.

Credits foto: Ming Chao

Over Entree

Entree is het grootste vakblad voor de Nederlandse horeca. Zo’n 11 keer per jaar ontvangen horecaondernemers dit magazine. Entree is ontstaan door het samenvoegen van drie vaktitels: Horeca Entree, Proost en Venuez. In Entree magazine wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor de.

Ook online houdt Entree de horecaondernemers op de hoogte van het laatste horecanieuws. Verder publiceert Entree opinie-artikelen van verschillende columnisten, van alles over stijl en design, een agenda vol met evenementen omtrent horeca en informatie over de Entree Awards.

Jaarlijks reikt Entree de Entree Awards uit. In verschillende categorieën wordt de felbegeerde prijs uitgereikt en worden horecazaken en ondernemers beloond voor hun inspanning. Ook organiseert Entree jaarlijks de verkiezing Huisbier van het Jaar.

Op BookDinners vind je lijstjes van Entree met alle restylingen en nieuwe openingen van de afgelopen tijd. Zo weet je precies welk restaurant je zeker (nog) eens moet bezoeken! Entree is ook te vinden op Facebook en op Instagram als @entreemag. Bezoek ook hun eigen website!

De lijstjes van Entree kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Entree!