Gerwin Sanders

Over Gerwin Sanders

Biografie

Gerwin Sanders heeft een lange leerweg afgelegd voordat hij zijn eigen restaurant Twenty2 in Apeldoorn heeft geopend. Gerwin kookt herkenbaar, licht eigenzinnig en uitdagend. Dat is zijn signatuur. Samen met zijn keukenbrigade gebruiken ze seizoenproducten uit de regio. Al acht jaar draait het in zijn restaurant om de gast een verfijnde en verrassende eetbeleving mee te geven.

Je geniet bij Gerwin van de geneugtes uit de Veluwe. Hij is aangesloten bij Slowfood Nederland, is lid bij Dutch Cuisine en Euro-Toques. Het draait in zijn restaurant om producten die met respect voor de natuur op een ambachtelijke wijze worden bereid.

Gerwin Sanders beter leren kennen

Wij vroegen onze smaakmaker Gerwin Sanders iets meer over zichzelf te vertellen.

Wat is je favoriete keuken? Ik vind alles lekker, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor de klassieke Franse keuken met Mediterraanse invloeden.

Wat is je signature dish? Ook dat is iets wat ik niet heb. Ik werk graag met vis, schaal- en schelpdieren. Bij Twenty2 werk ik zoveel mogelijk met producten uit Nederland.

Meer van Gerwin Sanders

Op de BookDinners pagina van chef Gerwin Sanders vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ten slotte kun je restaurant Twenty2 vinden op Facebook en hun eigen website. Werp ook een blik op zijn eigen Instagramprofiel

De lijstjes van Gerwin Sanders kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Gerwin Sanders!