JAN Magazine

JAN Magazine is de glossy voor 30+ vrouwen. Je vindt er alles over psyche, mode, lifestyle, health & hotspots.

Over JAN Magazine

JAN Magazine is de glossy voor 30+ vrouwen. Het blad is no-nonsense, op en top Nederlands en heeft tegelijk een internationale uitstraling in beeld. Ook biedt JAN Magazine de unieke combinatie van een hoge kwaliteit fotografie, uitgebreide aandacht voor mode en beauty en intelligente artikelen over de psychologie van het dagelijks bestaan.

Daarnaast richt JAN Magazine zich op de leukste hotspots in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan wat te doen tijdens je stedentrip in Marrakech, maar ook waar je de lekkerste pizza in Amsterdam eet en de beste restaurants in Utrecht vindt.

Op de BookDinners pagina van JAN Magazine vind je hun hotspots in Nederland. Neem via de button hieronder snel een kijkje. Ook kun je JAN Magazine vinden op Facebook, Instagram en bekijk ook zeker hun hotspotoverzicht op hun eigen website.

De lijstjes van JAN Magazine kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van JAN Magazine!