Janno Cornelissen & Theo Sigmond

Over Janno Cornelissen & Theo Sigmond

Biografie

Janno Cornelissen & Theo Sigmond houden van pure smaken. Als eigenaren en chefs van het restaurant De Steenen Tafel in Arnhem koken ze altijd met ambachtelijke producten. Bovendien gebruiken ze ingrediënten uit eigen omgeving en de nabije natuur. De manier waarop gekookt wordt is inventief. Toch heeft hun kookstijl een klassiek randje, waarbij producten met respect worden behandeld. Zodat de oorspronkelijk smaak van het ingrediënt wordt behouden. In het wild seizoen werken ze bijvoorbeeld uitsluitend met jachtwild van de Veluwe en uit de Ooijpolder.

De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen. De Slowfood gedachte van good, clean en een fair voedselsysteem past precies bij hun visie.

Janno en Theo beter leren kennen

Wij vroegen onze smaakmakers Janno Cornelissen & Theo Sigmond iets meer over henzelf te vertellen.

Wat is je favoriete keuken?

Een keuken waarin de passie voor pure, eerlijke en zuivere smaken de hoofdrol spelen. Uit welk land deze keuken vandaan komt maakt niet uit.

Wat is je signature dish?

Het Veluws ree. Het koken van kop tot staart. Oftewel puur koken zonder dat er iets van het dier verloren gaat.

Meer van Janno Cornelissen & Theo Sigmond

Op de BookDinners pagina van chefs Janno Cornelissen & Theo Sigmond vind je hun favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje op hun BookDinners profiel. Ten slotte kun je restaurant De Steenen Tafel vinden op Instagram , Facebook en de website.

De lijstjes van Janno Cornelissen & Theo Sigmond kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Janno Cornelissen & Theo Sigmond!