Little Wanderbook

Little Wanderbook is dé inspiratiebron op het gebied van restaurants, cocktailbars, hotels & bestemmingen.

Over Little Wanderbook

Little Wanderbook is in 2015 gestart als een platform voor foodies, reizigers en levensgenieters. Het is een inspiratiebron op het gebied van restaurants, cocktailbars, hotels & bestemmingen. Door persoonlijke verhalen, reviews en heel veel foto’s ontdek je de leukste en meest bijzondere spots in binnen- en buitenland. Ook blijf je op de hoogte van onder andere nieuwe restaurantopeningen!

Oprichtster Lieke Pijnappels hield jarenlang lijstjes bij van haar favoriete restaurants en hotels. Omdat iedereen haar steeds naar tips vroeg, besloot ze een website te starten, waar iedereen nu terecht kan voor haar persoonlijke favorieten. Door haar liefde voor fotografie, heeft ze inmiddels ook een drone en kun je mooie reisfoto’s bewonderen op haar Instagram & website.

Little Wanderbook kijkt bij een review altijd naar kwaliteit, sfeer en service. Bij een slechte ervaring verschijnt er geen content op het platform. Zo blijft de toon positief en lezen bezoekers uitsluitend over de kersen uit de taart.

Op de BookDinners pagina van Little Wanderbook vind je de favorieten van Lieke. Voornamelijk in Amsterdam, waar zij woont, maar ook in andere steden. Neem via de button hieronder snel een kijkje op haar BookDinners profiel. Ook kun je Little Wanderbook vinden op Facebook, Instagram als @littlewanderbook en haar eigen website.