Maastricht Culinair

De lekkerste restaurants vind je bij Maastricht Culinair: de leukste adressen voor fine wining & dining in Zuid-Limburg.

Over Maastricht Culinair

Zeg je Maastricht, dan denk je aan het goede leven, aan heerlijk eten en drinken in restaurants waar je een gastvrij onthaal wacht. Als je op zoek bent naar de betere restaurants in Maastricht, dan ben je bij Maastricht Culinair aan het juiste adres.

De aangesloten restaurateurs en smaakmakers hebben de ambitie om hun gasten steeds weer te verrassen met hun culinaire prestaties. Door de zintuigen te prikkelen met smaakinnovaties, seizoensgerechten en streekproducten.

De restaurants die zijn aangesloten bij Maastricht Culinair hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Sommige zijn ook nog eens gevestigd op een unieke locatie – in het stadscentrum en daarbuiten. Allemaal bieden ze een bijzondere ervaring, die een dag of weekend Maastricht compleet maakt.

Neem snel een kijkje in de restaurantgids van Maastricht Culinair op BookDinners en reserveer een tafeltje bij de Maastricht Culinair restaurants. Meer lezen? Maastricht Culinair is ook actief op Facebook en Instagram. Bezoek ook zeker de website.

De lijstjes van Maastricht Culinair kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Maastricht Culinair!