My Food Blog

Op My Food Blog vind je heerlijke recepten, food nieuws, reisbestemmingen, maar ook veel hotspots!

Over My Food Blog

My Food Blog is de blog van Judith. Al haar hele leven speelt eten een grote rol. Het is er zelfs met de paplepel ingegoten; haar opa was slager, haar andere opa zat in de suikerindustrie, haar oma had een delicatessenzaakje en haar moeder wakkerde de liefde voor koken aan. Sinds 2013 combineert Judith haar bedrijf in marketing consultancy met haar eigen blog: My Food Blog. Aangezien ze ook van schrijven houdt!

Met My Food Blog wil Judith mensen inspireren om bewuster te eten. Goed, lekker en soms toch een guilty pleasure. Op haar blog vind je recepten, food nieuws, reisbestemmingen, maar ook de leukste restaurants. De tofste hotspots volgens Judith vind je nu ook op BookDinners!

Klik op onderstaande button en neem een kijkje op de persoonlijke pagina van My Food Blog op BookDinners. Bezoek ook zeker haar blogFacebook en Instagram!

De lijstjes van My Food Blog kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van My Food Blog!