Ohmyfoodness

Op Ohmyfoodness vind je een dagelijkse dosis aan food- en reisinspiratie; want eten en reizen gaat hand in hand.

Over Ohmyfoodness

Ohmyfoodness is hét online platform voor liefhebbers van lekker eten en mooie reizen. En met lekker eten bedoelen ze ook echt lékker eten. Eigenaresse Sabine Koning zet zich het liefst een beetje af tegen de trends van het moment. Niet 100% vegan, light of gezond maar het liefst echte guilty pleasures waarbij je je vingers aflikt.

Met als populairste rubriek op de blog ‘Fastfood Friday’ en de kookboeken ‘Guilty Pleasures’, ‘Reishonger’ en ‘Cheesecake’ mag het duidelijk zijn dat Sabine maar weinig concessies doet. Genieten met de allergrootste G.

Op Ohmyfoodness.nl vind je een dagelijkse dosis aan food- en reisinspiratie. Van zelf ontwikkelde recepten en fijne foodfoto’s tot de allertofste hotspots op jouw vakantie bestemming want: eten en reizen gaan hand in hand.

Klik op onderstaande button en neem een kijkje op de persoonlijke pagina van Ohmyfoodness op BookDinners. Daarnaast is Ohmyfoodness ook te vinden op Facebook en Instagram als @OHMYFOODNESSNL.

De lijstjes van Ohmyfoodness kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Ohmyfoodness!