Restaurantrecensies van Carla

Restaurantrecensies van Carla beschrijft de restaurantbezoeken van Carla in Nederland en in Europa.

Over Restaurantrecensies van Carla

Restaurantrecensies van Carla beschrijft de restaurantbezoeken van Carla in Nederland en in Europa. Over het algemeen bezoekt zij restaurants in het topsegment. Cijfers geeft ze niet, daar houdt ze niet zo van. In haar recensies deelt Carla haar ervaring tijdens het restaurantbezoek met haar lezers. Niet alleen over het eten, hoewel dat wel het belangrijkste is, maar de gehele beleving wordt beschreven.

Carla zegt over BookDinners: “Ik ben mee gaan doen met BookDinners, omdat zij mij sympathiek leken voor restaurants qua reserveringsmogelijkheid. De prijs ligt zo te zien lager dan gemiddeld en restaurateurs worden nergens toe verplicht. Zij betalen ook geen bijdrage per gemaakte reservering en dat lijkt mij prettig.”

Op de BookDinners pagina van Restaurantrecensies van Carla vind je haar favoriete restaurants in Nederland. Neem via de button hieronder snel een kijkje op haar BookDinners profiel. Ook kun je Carla volgen op Facebook, Instagram en haar eigen website.

De lijstjes van Restaurantrecensies van Carla kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct Carla’s pagina!