Roland Peijnenburg

Over Roland Peijnenburg

Biografie

Roland Peijnenburg is geboren boven Restaurant De Zwaan en komt uit een horecagezin. Hij heeft VWO gedaan en daarna de Hogere Hotelschool. Roland is getrouwd en heeft drie kinderen. Sinds 2012 heeft Roland er een nieuwe activiteit bij: RolandPeijnenburg.nl. Voor het geven van adviezen, lezingen, moderator- en dagvoorzitterschap.

Roland heeft de hele wereld rondgereisd als werknemer en avonturier voordat hij Restaurant De Zwaan in Etten-Leur overnam van zijn vader (1991). Restaurant de Zwaan staat bekend om het culinair genieten dat je er optimaal kunt. Hun keuken is dit jaar voor de 25ste keer onderscheiden met een Michelinster. Gerechten gecombineerd met mooie wijnen staan hier centraal.

De favoriete keuken van Roland Peijnenburg is de internationale keuken. Hij houdt van een combinatie van Franse, Aziatische, Noord-Afrikaanse en Latijns Amerikaanse gerechtjes, invloeden en sferen.

Meer van Roland Peijnenburg

Op de BookDinners pagina van restauranteigenaar Roland Peijnenburg vind je zijn favoriete restaurants. Neem via de button hieronder snel een kijkje! Ook kun je Roland vinden op Instagram en Facebook. Ook vind je meer informatie over Restaurant de Zwaan op Instagram, Facebook en op hun eigen website.