BD PNG logo 4x

Smaakmaker samenwerking

Het doel van BookDinners is het Nederlandse publiek inspireren en ze uit te nodigen op een nieuwe manier restaurants te ontdekken en op te slaan. BookDinners is een platform van, voor en door restaurants. Het belang van de restaurants stellen wij altijd op de eerste plek. Zo hoeven zij geen kosten per couverts meer te betalen. Wij zorgen graag voor de perfecte match tussen restaurant en gast.

Jij, als blogger, bent een expert in het vinden van toffe plekken in jouw stad (of steden). Wij, als BookDinners, hebben een platform waar al deze plekken eenvoudig en onder één dak te vinden zijn. We noemen uit eten een sociale gelegenheid en vinden dat meningen van anderen bepalend zijn in het kiezen van een restaurant. Daarom willen we graag met autoriteiten samenwerken, die al lange tijd restaurants selecteren en adviseren.

Als partner krijg je een speciale plek op onze website. Wij zullen je groots aankondigen als één van onze samenwerkende partners, wat veel bereik zal generen voor jou. Je wordt uitvoerig belicht op de partnerpagina. Op deze pagina word je benoemd als partner en worden er unieke links en beschrijvingen toegevoegd. Daarnaast publiceren we een persoonlijk profiel voor je op BookDinners. Hierop komen lijsten met favoriete restaurants staan, welke mensen kunnen volgen. Vanuit ons content team word je voorzien in het aanmaken en bijwerken van deze content op het platform.

Interesse in een speciale plek op BookDinners? Neem voor meer informatie contact op met info@bookdinners.nl.