&

Smakelijk Breda

Smakelijk Breda is hét platform over uit eten in Breda. Ze brengen de eetcultuur van deze bourgondische stad in kaart. Dit doen ze met het laatste culinaire nieuws en restaurantblogs over nieuwe gerechten bij restaurants. Plus een restaurantgids met de meer dan 100 aangesloten restaurants, lunchrooms, eetcafés, wijnbars, koffiebars en ijssalons in de gemeente Breda. Deze restaurants geven een goed beeld van het diverse horeca-aanbod in Breda.

Op Smakelijk Breda lees je het laatste nieuws over actuele ontwikkelingen in de Bredase eetcultuur. Van nieuwe restaurants en culinaire evenementen, tot specials met Bredase Chefkoks. De blogs zijn geen culinaire recensies, maar smakelijke blogs over lekker eten en drinken.

Smakelijk Breda organiseert jaarlijks twee edities van de Smakelijk Breda Restaurantweek. Duizenden gasten genieten dan jaarlijks met korting van een diner. Het doel van de restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond in Breda. 

Via onderstaande button kun je direct een kijkje nemen op de persoonlijke profielpagina van Smakelijk Breda op BookDinners. Daarnaast zijn ze ook te vinden op Facebook en Instagram. 

De lijstjes van Smakelijk Breda kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Smakelijk Breda!