Stappen & Shoppen

Stappen & Shoppen richt zich op de promotie van de drie belangrijkste trekpleisters in een stad of regio.

Over Stappen en Shoppen

Stappen & Shoppen richt zich in essentie op de promotie van de drie belangrijkste trekpleisters in een stad of regio: horeca, retail & cultuur. Hiervoor maken zij gebruik van een cross-mediaal platform van druk, internet & mobiel.

Met het platform wil Stappen & Shoppen een product creëren waar zowel de stad, de ondernemers en consumenten van profiteren. Het doel is om ‘het platform van en voor de stad’ te creëren. Hierbij zijn ze altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen, waarin synergie wordt nagestreefd.

Stappen & Shoppen heeft ook een magazine, deze wordt jaarlijks uitgebracht en bevat een overzicht van de beste horeca en winkels. De 2017 edities zijn 750 pagina’s dik en vertegenwoordigen 450 bedrijven, afgewisseld met leuke artikelen en interviews. Het zijn daarmee de meest succesvolle stadsgidsen van Nederland.

Via onderstaande button ga je direct naar het persoonlijke profiel van Stappen & Shoppen op BookDinners. Daarnaast zijn zij ook actief op Facebook en Instagram.

De lijstjes van Stappen & Shoppen kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Stappen & Shoppen!