Stylishbeeld

Bianca van Stylishbeeld is foodfotograaf, -stylist, foodrecensent en online docent. Ze deelt haar foodspots tips graag!

Over Stylishbeeld

Bianca van Stylishbeeld is foodfotograaf, -stylist, foodrecensent en online docent. Bianca geeft aan: “Voor een fotograaf zijn er zo veel mooie onderwerpen om uit te kiezen, maar als echte ‘foodie’ is het voor mij wel duidelijk!”

Bianca heeft een horeca-verleden, is gek op uit eten gaan en bezoekt graag foodfestivals. In eten en drinken zit alles wat je zoekt in een onderwerp, volgens haar: een primaire levensbehoefte, maar tegelijk ook smaak, sfeer, passie en creativiteit. En bovendien een mooie artistieke uitdaging, want een bordje eten is niet het makkelijkste onderwerp om smaakvol vast te leggen!

Op Stylishbeeld vind je naast foodfotografie ook een sectie met de beste foodspots. Bianca deelt namelijk graag haar tips met iedereen. Als BookDinners smaakmaker test zij restaurants, fotografeert het eten en de zaak en schrijft er een recensie over.

Op de BookDinners pagina van Stylishbeeld vind je haar favorieten: Nederlandse hotspots, Instagram waardige restaurants en meer. Neem via de button hieronder snel een kijkje op haar BookDinners profiel. Ook kan je Stylishbeeld vinden op Instagram en hun website.

De lijstjes van Stylishbeeld kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Stylishbeeld!