Thomas Culinair

Thomas Culinair is een foodblog waar Thomas je inspirteert met recepten, bier – spijs combinaties, foodevents en restaurantrecensies.

Over Thomas Culinair

Thomas Culinair is een foodblog waar Thomas je wil inspireren met leuke en lekkere recepten die je meestal makkelijk thuis kunt maken. De recepten zijn afkomstig uit diverse wereldkeukens, waarbij een goed stukje vlees of vis vaak in de hoofdrol staat. Als het weer het toelaat steekt Thomas de barbecue graag aan om daar ook de heerlijkste gerechten op te maken.

Als je een lekker gerechte gemaakt hebt, hoort daar natuurlijk ook wat drinken bij. Wil je eens wat anders dan wijn? Geen probleem! Als gediplomeerd “Bierista” weet Thomas namelijk ook goede bier – spijs combinaties te bedenken. Speciaalbier kom je steeds vaker tegen in restaurants en je kunt het namelijk heel goed met eten combineren.

Maar je vind niet alleen recepten op de website, Thomas schrijft ook graag over (speciaal)bier en ontwikkelingen op culinair gebied. Denk hierbij aan nieuwe kookboeken, events of recensies van restaurants. Uit eten gaan vind Thomas ook helemaal geweldig en zijn ervaringen deelt hij dan ook graag op zijn website en Social Media.

Op de BookDinners pagina van Thomas Culinair vind je zijn favoriete restaurants in regio Gelderland. Neem via de button hieronder snel een kijkje op zijn BookDinners profiel. Ook kun je Thomas Culinair vinden op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en zijn eigen website.

De lijstjes van Thomas Culinair kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Thomas Culinair!