Uit Pauline’s Keuken

Uit Pauline’s Keuken is dé plek voor foodlovers. Op haar blog deelt Pauline lekkere recepten en de leukste hotspots!

Over Pauline’s Keuken

Uit Pauline’s Keuken is dé plek voor foodlovers. Op de blog deelt Pauline al haar keukengeheimen! Je vindt hier dagelijks lekkere, mooie en écht makkelijke recepten. Pauline laat je zien dat koken (en vooral lekker eten) helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, met een handvol goede ingrediënten kan je al snel wat lekkers maken.

Ook ben je bij Uit Pauline’s Keuken aan het juiste adres voor culinaire inspiratie zoals hotspots die je niet mag missen en reviews van toffe kookboeken en keuken musthaves. En Pauline geeft je een kijkje in haar persoonlijke leven met haar 2 mannen (Maurits en zoontje Merlijn) in het mooie Haarlem.

Annika, Pauline’s zus, is de initiatiefnemer van Uit Pauline’s Keuken. Het was haar idee om dit blog te beginnen. Inmiddels is zij een fulltime partner. Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Samen ontdekken zij leuke foodspots. Waar Pauline meer de koker is, is Annika meer de bakker.

Neem via onderstaande button een kijkje op de persoonlijke BookDinners pagina van Uit Pauline’s Keuken. Hier vind je lijstjes met de (volgens hen) leukste en beste restaurants in Haarlem en andere steden. Ook vind je Uit Pauline’s Keuken op Instagram, Facebook en hun eigen website.

De lijstjes en het profiel van Uit Pauline’s Keuken kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in nog geen 20 seconden je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Uit Pauline’s Keuken!