Waar Nederland Eet

Waar Nederland Eet is de grootste eetclub van Nederland, die schrijft over de verborgen parels en hun favoriete zaken in jouw stad.

Over Waar Nederland Eet

Waar Nederland Eet is de grootste én snelstgroeiende eetclub van Nederland. Door heel het land (nu Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Bosch, Rotterdam, Tilburg, Arnhem, Nijmegen en Twente) delen hun lokale teams dagelijks hun favoriete horecazaken met 40.000 eetliefhebbers op Instagram. Ook organiseren ze regelmatig culinaire evenementen. Naast de negen steden van nu starten ze dit jaar in nog meer steden.

De culinaire wereld is zo rijk aan verhalen, dat je ze in een mensenleven niet allemaal zelf kunt ontdekken. Daarom heeft Waar Nederland Eet negen lokale teams met eetliefhebbers die in elke stad dé ogen en oren zijn. Zij tippen aan jou de onontdekte parels van de stad, organiseren met jou culinaire ervaringen en maken voor jou de wereld van chefs toegankelijk.

Bij Waar Nederland Eet geloven ze namelijk dat als je meer weet, je ook anders naar je bord kijkt, beter ruikt en fijner proeft. De meiden en jongens van Waar Nederland Eet geven alle eetliefhebbers de kans om dat te ervaren.

Neem via onderstaande button een kijkje op de persoonlijke BookDinners pagina van Waar Nederland Eet. Hier vind je lijstjes met de (volgens hen) leukste en beste restaurants in alle negen steden waar zij actief zijn. Hun Instagram pagina’s zijn: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Bosch, Rotterdam, Tilburg, Arnhem, Nijmegen en Twente.

De lijstjes en het profiel van Waar Nederland Eet kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in nog geen 20 seconden je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Waar Nederland Eet!