Weekends in Rotterdam

Weekends in Rotterdam is dé blog om inspiratie te op te doen voor leuke plekken en activiteiten in het weekend in Rotterdam.

Over Weekends in Rotterdam

Weekends in Rotterdam is dé blog voor Rotterdammers en toeristen om inspiratie te op te doen voor hun weekend in Rotterdam. Hier vind je de leukste hotspots, events, routes door de stad en praktische informatie. Zo heb je gegarandeerd een leuke tijd in de mooie stad Rotterdam!

Met hun New in Town artikelen houdt Weekends in Rotterdam jou altijd graag op de hoogte van alle nieuwe, leuke hotspots in Rotterdam. Verder vind je op Weekends in Rotterdam genoeg inspiratie voor allerlei leuke restaurants, barretjes, winkeltjes en unieke hotels. Denk aan de beste plekken om pancakes te eten, hun top picks voor pizza’s en waar je echt heen moet als je een vegan ontbijtje wilt.

Op de BookDinners pagina van Weekends in Rotterdam vind je hun favoriete restaurants per categorie. Neem via de button hieronder snel een kijkje op hun BookDinners profiel. Ook kun je hen vinden op Facebook en Instagram (waar ze niet alleen de mooiste foto’s van onze community in Rotterdam posten, maar ook de leukste hotspots). Daarnaast hebben ze een eigen website.

De lijstjes van Weekends in Rotterdam kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Weekends in Rotterdam!