Your Little

Black Book

 

Your Little Black Book is opgericht om elkaar te inspireren rondom horeca in Amsterdam.
Op dit platform kunnen lezers elkaar tips geven en inspiratie over de hottest restaurants!

Over Your Little Black Book

Your Little Black Book is in 2012 gestart als een platform om persoonlijke tips en ervaringen te delen over de leukste plekken in Amsterdam en andere steden. Je kunt er 24/7 terecht voor handpicked shortlists van de hottest restaurants en winkels in Amsterdam. Uiteraard allemaal persoonlijk getest en goedgekeurd! Maar natuurlijk draait het niet alleen om de nieuwe hotspots, in ieders Little Black Book horen ook all time favorites thuis. Van die restaurants waar je telkens terugkomt omdat ze precies hebben wat jij lekker vindt en omdat de service hier goed is.

Your Little Black Book heeft een positieve insteek en streeft ernaar adressen nooit af te branden. Staat iets niet op Your Little Black Book? Dan is er óf geen tijd voor geweest om langs te gaan, of ze hebben er geen goed gevoel bij.

Naast het schrijven over Amsterdam maakt YourLBB veel city guides en travel guides voor bestemmingen over de hele wereld. Sinds 2015 worden er ook travelvideos gemaakt.

Neem via de knop hieronder snel een kijkje op het BookDinners profiel van Your Little Black Book. Daarnaast zijn ze ook te vinden op facebook, instagram en youtube. Ze hebben natuurlijk ook een eigen website met mooie content. Check it out!

De lijstjes van Your Little Black Book kun je alleen volgen met een BookDinners profiel. Heb je nog geen profiel? Maak hieronder in 20 seconden snel je profiel aan en bezoek daarna direct de pagina van Your Little Black Book!