Veelgestelde vragen

Wat is BookDinners?

BookDinners biedt een overzicht van restaurants bij jou in de buurt waar je online een tafel of special kunt reserveren. Per 1 juli 2018 gaat ons vernieuwde concept live! Meer informatie hierover lees je bij onze blog, lees hier de eerste blog over het vernieuwde concept.

Waarom BookDinners?

BookDinners is in november 2015 opgericht om een alternatief te bieden voor de restaurant websites die een variabele vergoeding per reservering vragen. Als gast merk je daar weinig aan, maar voor de restaurateur is het erg vervelend als elke reservering je al snel €1,50 per persoon kost.

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief?

Maak een account aan bij BookDinners en geef aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Al een account maar ontvang je nog geen nieuwsbrief? Log in en vink bij 'mijn gegevens' aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Onderaan de website op de homepage kan je, je ook aanmelden. Je wordt wekelijks op de hoogte gehouden van nieuws, evenementen en acties van BookDinners. We houden je op de hoogte van leuke restaurantaanbiedingen. 

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

Onderaan de nieuwsbrief die je wekelijks ontvangt kan je, je uitschrijven. 

Ik heb een restaurant of special gevonden, hoe kan ik reserveren?

Door op de button 'reserveer' te klikken is het mogelijk om een restaurant of special gratis te reserveren.

Moet ik de reserveringsbevestiging meenemen naar het restaurant?

Het is niet verplicht om de bevestiging mee te nemen naar het restaurant. Het restaurant heeft zelf een overzicht van de reserveringen met de gastnamen en overige gegevens.  

Hoe kan ik reserveren via BookDinners.nl bij restaurants?

Reserveer je favoriete restaurant en maak dan gelijk een account aan. Het is ook mogelijk om zonder account te reserveren. Dan klik je op reserveren bij het gewenste restaurant of de gewenste special en klik je vervolgens op 'reserveren zonder account'. Alvast veel eetplezier! 

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van BookDinners?

BookDinners is zowel gratis voor de gast als het restaurant. Maak gratis een restaurantprofiel & specials aan en reserveer gratis een restaurant en/of special. Voor restaurants is BookDinners tot tenminste 1 juli gratis. Daarna willen we een vast bedrag per maand van €15 gaan vragen. We zullen nooit een fee per couvert of commissie gaan vragen. BookDinners is transparant en Koninlijke Horeca Nederland ziet daar op toe. 

Wat is een special?

Een special is een exclusieve actie / korting op BookDinners.nl, denk bijvoorbeeld aan 20% korting op de totale rekening of de 4e gang gratis.

Wat houden de eurotekens in bij een restaurant?

Bij de restaurants en specials op BookDinners.nl worden eurotekens getoond. Minimaal 1 en maximaal 3. Wat zijn de waardes van deze eurotekens? Bij 1 euroteken rekent het restaurant gemiddeld minder dan €15 per hoofdgerecht. Bij 2 eurotekens rekent het restaurant gemiddeld tussen de €15 en €25 voor een hoofdgerecht. Bij 3 eurotekens rekent het restaurant gemiddeld meer dan €25 voor een hoofdgerecht. Dit is een indicatie afgegeven voor het restaurant.  

Kan ik een review achterlaten?

Elke gast krijgt 48 uur na het restaurantbezoek een uitnodiging om een review te schrijven. Dit is niet verplicht. 
Bij de review word je naam op de BookDinners pagina van het restaurant geplaatst, zodat wij en het restaurant weten van wie de review afkomstig is. 

Ik kan niet meer inloggen, wat kan ik doen?

Met de functie 'wachtwoord vergeten' ontvang je een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord aan maakt. 

Inloggen ×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten? ×

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bezig met verzenden...
Terug naar inloggen