Alle initiatieven op een rij

Veel ondernemers verkeren momenteel in zwaar weer. Aan alle kanten worden initiatieven opgezet om hen te steunen in deze lastige tijd.

Alle initiatieven in één overzicht

Steun de horecaondernemer

Na de publieke sluiting van 15 maart zijn er steeds meer initiatieven gestart om de horecaondernemer te helpen in deze lastige periode. BookDinners draagt iedereen een warm hart toe en hoopt op een succes voor elk initiatief. Voor de ondernemer is het bijna niet meer bij te houden welke er zijn en daarom hebben wij ze op een rij gezet.

Afhalen, bezorgen, doneren of samenkomen

Initiatieven in de horeca branche

Waarkanikafhalen.nl: Op initiatief van Resengo en BookDinners is de Belgische variant naar Nederland gehaald. Deze website is een listing van alle restaurants in Nederland met afhaal opties.

HorecaHelpt: KHN heeft een Facebookpagina opgericht om vraag en aanbod samen te brengen, ideeën te delen en met elkaar het gesprek aan te gaan.

Dineren = Doneren: Help je favoriete restaurant door deze zware financiële tijd heen. Dineer Doneer een gerecht, zo wordt dineren voor nu even doneren. Initiatief van Lama Lama.

Etenover.nl: Een tijdelijke digitale marktplaats waar foodproducenten direct hun voorraad kunnen aanbieden aan consumenten, zodat alle partijen in de voedselketen overeind blijven. Initiatief van Shoot My Food, Food Inspiration en Foodservice Network.

Directe cashwflow voor de restaurateur

Waardebonnen & cadeaukaarten

Er zijn diverse initiatieven gestart om waardebonnen, cadeaukaarten en vouchers te verkopen. Het geld wordt direct op de rekening van de restaurateur gestort, zodat hij op korte termijn kan overleven. Hieronder een overzicht:

Modules, e-learnings & juridies advies

Overige initiatieven

Formitable: Gratis take-away en bezorg-tool voor klanten. Hierdoor kunnen Formitable restaurants gemakkelijk een take-away shop opzetten

Resengo: Een gratis Take-Away module voor op je eigen website, speciaal voor Resengo klanten

SVH: Gratis e-learnings met betrekking tot keuken, bediening en fastservice

Gratis Juridies Advies: Kleine ondernemers en werknemers kunnen gratis juridisch advies inwinnen van rechtenstudenten

Aanhaken bij initiatieven in jouw omgeving

Lokale initiatieven

Achterhoek Bezorgt: Een gratis platform voor horecabedrijven in de Achterhoek die bezorgen

Steun de Keukens: Een overzicht van restaurants in Amsterdam en Utrecht die nog open zijn voor afhaal of bezorgen

Breng jouw initiatief onder de aandacht!

Wij updaten deze pagina dagelijks. Breng jouw intiatief onder de aandacht bij ons door te mailen naar info@bookdinners.nl.
Samen staat we sterker!