KHN-logo-wit1

Tafelbezetting en gastregistratie optimaal geregeld

Als onderdeel van KHN biedt BookDinners jou de mogelijkheid om commissievrij online reserveerbaar te zijn op alle belangrijke kanalen en met Gast Check-in de verplichte gastregistratie goed te regelen. Met jouw KHN-lidmaatschap krijg je 15% korting op alle BookDinners diensten.

Reserveringswidget-BookDinners-scherm

Reserveringen optimaal inrichten

Op volle capaciteit draaien

Door via BookDinners met spreiding en tijdblokken met eindtijd te werken, spreid jij je gasten over de dagdelen en kun je je tafels meerdere keren per dag vullen. Zo draai je, ondanks het maximale aantal van 30 gasten, op je hoogste capaciteit. Gemaakte reserveringen ontvang je per e-mail en vind je ook in het reserveringsoverzicht in de persoonlijke backoffice van je restaurant. Aangezien service bij BookDinners hoog in het vaandel staat, richten we graag je instellingen telefonisch met je in op basis van je wensen!

Reserveringswidget-BookDinners-scherm

Makkelijk & slim in gebruik

Gast Check-in: gastregistratie online

Het registreren van gasten moet je makkelijk en slim inregelen. Zonder papieren rompslomp en gedoe aan de deur. Met de nieuwe module Gast Check-in regel je dit allemaal online, vooraf aan het bezoek van de gast. Hiermee stuur je een registratielink mee met de reservering of laat je de gast een QR code aan de deur scannen. Voor contactgegevens en de gezondheidscheck: 2 in 1. Gastvrij voor de gast én makkelijk voor jou. Voor eenmalig € 39 gebruik je de module!

visual_website_klein_v2
Spreiding (4)

15% korting voor KHN leden

Zonder commissiekosten

Via BookDinners wordt jouw restaurant online reserveerbaar op 4 kanalen, zonder afdracht per persoon. Voor € 25 per maand word je reserveerbaar op je eigen website, Facebook, BookDinners.nl en Google Reserveren. Je beschikbaarheid wordt automatisch overgenomen op alle kanalen. Door reserveerbaar te zijn op de belangrijkste kanalen, behoud je je reserveringen, maar bespaar je flink op onnodige commissiekosten. En juist datgene is nu zo belangrijk!

Speciaal voor KHN leden geldt een korting van 15% op alle diensten.

Spreiding (4)

Aan de slag met BookDinners

Meld je hier aan!

Laat snel je gegevens achter, dan bellen wij je deze week om alles door te spreken. Zo kunnen we jouw reserveringen en gastregistratie binnen twee werkdagen regelen voor jouw zaak!

Interesse? Leuk! Als KHN lid krijg jij 15% korting op alle diensten.

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: