Ontdekken, bewaren, delen en reserveren op BookDinners.

BookDinners is het grootste sociale restaurantplatform van Nederland. We noemen het een platform, omdat je er niet alleen restaurants kunt vinden en reserveren, maar ook kunt bewaren en delen. Het internet is niet meer weg te denken uit de horeca: alle restaurants zijn online te vinden, via google of allerlei websites. Duizenden reviews van allerlei bezoekers maken het er niet makkelijker op om een selectie te maken voor dat ene geschikte restaurant. Het vinden van een perfecte plek blijft dus een grote zoektocht.

Compleet nieuwe zoekmachine
Bij BookDinners hebben we nagedacht over hoe we het vinden van relevante restaurants zo eenvoudig mogelijk kunnen maken. Hiervoor hebben we een nieuwe zoekmachine ontwikkeld: deze zoekmachine stelt een aantal slimme vragen. Aan de hand hiervan kunnen wij een goed voorstel doen. De zoekmachine blijft vragen stellen totdat er 10 resultaten beschikbaar zijn. Wil je alle restaurants zien? Dat kan ook!

Laat ons je leren kennen
Wij geloven dat echte relevantie ontstaat op moment dat we elkaar kennen. Om deze reden vraag je jouw vrienden om aanbevelingen en niet een wildvreemde. Door een profiel aan te maken op BookDinners kunnen wij jou beter leren kennen. Daarnaast heb je meteen een plek om aan jouw vrienden te laten weten welke restaurants jij aanbeveelt. Dit kun je doen door een review te schrijven nadat je er gegeten hebt, of door het restaurant te ‘recommenden’. Jouw vrienden zien dit restaurant vervolgens boven in hun zoekresultaten als zij op zoek gaan naar een restaurant. Handig toch?

Houd je favorieten bij
Iedereen heeft wel zijn favoriete restaurants of restaurants waar je nog graag naartoe wilt. Sommige waar je al jaren komt, sommige waarover je gehoord hebt van een vriend. Nu moet je net maar deze lijst met restaurants voorhanden hebben als je daadwerkelijk een restaurant wilt reserveren. Bij BookDinners kun je al jouw favoriete restaurants opslaan. Maak, net als bij Spotify, lijsten aan voor specifieke gelegenheden en deel deze met je vrienden. Volgende keer dat je op zoek gaat naar een restaurant verschijnen jouw favoriete restaurants gelijk boven in je resultaten, waardoor je die meteen kan boeken.

Met onze functionaliteiten is BookDinners het eerste sociale platform van Nederland: het vertrekpunt voor elk restaurantbezoek. Houdt het platform in de gaten voor nieuwe mogelijkheden en voeg jouw vriendenkring toe!

www.BookDinners.nl