KHN-logo-wit1

KHN en BookDinners helpen je aan reserveringen

In samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland biedt BookDinners je de mogelijkheid om commissievrij online reserveerbaar te zijn op alle belangrijke kanalen. Zo bespaar je flink op je reserveringskosten!

Spreiding (4)

Voor een vast bedrag van 25 euro per maand

Nu ook via Google Reserve

Je online reserveringen optimaal en voordelig inrichten? Via BookDinners wordt jouw restaurant online reserveerbaar op 4 kanalen. Je eigen website, Facebook, BookDinners.nl en sinds deze maand ook via Google Reserveren. Dit is tegenwoordig het belangrijkste oriëntatie- en boekingskanaal van de gast. Dit voor het kleine bedrag van 25 euro per maand, zonder afdracht per persoon. Door reserveerbaar te zijn op de belangrijkste kanelen, behoud je je reserveringen, maar bespaar je flink op onnodige commissiekosten!

Spreiding (4)

In een eenvoudige en persoonlijke backoffice

Beschikbaarheid afgestemd op jouw zaak

Door via BookDinners tijdblokken met eindtijd in te voeren, spreid jij je gasten over de dagdelen en haal jij maximaal rendement uit je tafels. De beschikbaarheid die je doorgeeft, nemen wij automatisch over op alle vier de kanalen. Gemaakte reserveringen ontvang je per e-mail en ook vind je reserveringsoverzicht in de backoffice. Aangezien service bij BookDinners hoog in het vaandel staat, richten we graag je instellingen telefonisch met je in op basis van jouw wensen!

Reserveringswidget-BookDinners-scherm
online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Is jouw restaurant al Online Gastvrij?

BookDinners helpt jou met je online voorkomen

Naast het goed inrichten van je reserveringen is het des te belangrijk dat je je gasten online van de juiste informatie voorziet. De oriëntatie naar restaurants vindt immers steeds meer online plaats. Daarom biedt BookDinners tevens de volgende diensten:

– Een gratis Online Marketing Scan
Online marketing diensten tegen laag tarief, zoals website optimalisatie en social media beheer
– BookDinners kennissessies en whitepapers

online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Aan de slag met BookDinners

Meld je hier aan!

Laat snel je gegevens achter, dan bellen wij je deze week om alles door te spreken. Zo kunnen we jouw online reserveringen zo snel mogelijk goed inrichten!

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: