De reserveringen van jouw restaurant optimaal ingericht

Op zoek naar een commissievrij reserveringssysteem waarmee je op alle belangrijke kanalen reserveerbaar bent en maximaal gebruik maakt van je capaciteit? BookDinners biedt de oplossing!

Spreiding (4)

Eerst 3 maanden gratis proberen, daarna €25 p/m

Op de belangrijkste kanalen

Je online reserveringen optimaal en voordelig inrichten? Via BookDinners wordt jouw restaurant online reserveerbaar op 4 kanalen. Je eigen website, Facebook, BookDinners.nl en Google Reserveren. Dit is tegenwoordig het belangrijkste oriëntatie- en boekingskanaal van de gast. Je krijgt nu tijdelijk de kans dit drie maanden gratis en vrijblijvend (!) te proberen. Daarna starten we bij interesse een abonnement voor slechts €25 per maand, geheel zonder afdracht per persoon. Door reserveerbaar te zijn op de belangrijkste kanalen, loop jij geen reserveringen mis en bespaar je flink op onnodige commissiekosten!

Spreiding (4)

In een eenvoudige en persoonlijke backoffice

Beschikbaarheid afgestemd op jouw zaak

Door via BookDinners tijdblokken met eindtijd in te voeren, spreid jij je gasten over de dagdelen en haal jij maximaal rendement uit je tafels. De beschikbaarheid die je doorgeeft, nemen wij automatisch over op alle vier de kanalen. Gemaakte reserveringen ontvang je per e-mail en ook vind je een reserveringsoverzicht in je persoonlijke backoffice. Aangezien service bij BookDinners hoog in het vaandel staat, richten we graag je instellingen telefonisch met je in op basis van jouw wensen!

Reserveringswidget-BookDinners-scherm
visual_website_klein_v2

Makkelijk & slim in gebruik

Gast Check-in: gastregistratie online

Het registreren van gasten moet je makkelijk en slim inregelen. Zonder papieren rompslomp en gedoe aan de deur. Ook daar hebben wij de oplossing voor! Met onze module Gast Check-in regel je dit allemaal online, vooraf aan het bezoek van de gast. Hiermee stuur je een registratielink mee met de reservering of laat je de gast een QR code aan de deur scannen. Voor contactgegevens en de gezondheidscheck: 2 in 1. Gastvrij voor de gast én makkelijk voor jou. Voor eenmalig € 39 gebruik je de module!

Bekend van

Logo slide

Aan de slag met BookDinners

Meld je hier aan!

Laat snel je gegevens achter, dan bellen wij je deze week om jouw wensen door te spreken. Zo kunnen we jouw online reserveringen & gastregistratie zo snel mogelijk goed inrichten!

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: