Het BookDinners reserveringsplatform

Het eerste commissievrije restaurant platform, opgericht van, voor en door restaurants. 

Schermafbeelding 2021-02-24 om 14.46.25

Onderdeel van de online gastreis

Het startpunt van je lidmaatschap 

BookDinners is het eerste sociale restaurant platform van Nederland. Op BookDinners zijn favorieten van ruim 100 foodlovers te vinden, onze smaakmakers. Restaurants slaan gasten op in lijstjes welke gedeeld worden met vrienden. Alle leden worden goed uitgelicht op BookDinners met betrouwbare informatie en eerlijke reviews. Dit lidmaatschap is vervolgens uit te breiden met onze reserveringswidget en reviewtool.

Schermafbeelding 2021-02-24 om 14.46.25

Werk je al met een reserveringssysteem?

Koppeling met alle systemen

BookDinners koppelt met 6 reserveringssystemen en laadt live de beschikbaarheid in. Een nieuwe reservering via BookDinners komt zo ook meteen in jouw digitale agenda terecht. Zo heb je al je reserveringen gemakkelijk bij de hand op een plek.

Mock up partners

Meld je nu aan!

Bekijk onze tarieven en pakketten of neem vrijblijvend contact met ons via info@bookdinners.nl of 033 – 303 65 15.

BookDinners Reserveringswidget Reserveringspartners
Reserveringswidget reserveringsplatform BookDinners

Start met onze tafelreservering

Reserveerbaar op je eigen website & Google Reserve

Werk je nog niet met een reserveringssysteem, maar wil je wel online boekbaar worden met ons reserveringsplatform? Schakel dan naast het reguliere lidmaatschap (€ 15 per maand) ook de BookDinners reserveringswidget in en ontvang alle reserveringen op de mail.

Voor slechts € 12 per maand extra word je met onze reserveringswidget reserveerbaar op jouw website en schakelen we Google Reserveren voor je in. Zo ontvang je ook via deze kanalen reserveringen via BookDinners. Altijd commissievrij!

Reserveringswidget reserveringsplatform BookDinners

Hand in hand met 100 food partners

Uniek bereik door smaakmakers

BookDinners werkt samen met 100 food partners, variërend van foodbloggers tot chefs, mediapartners en allianties. Gezamenlijk hebben zij een maandelijks bereik van 2 miljoen – waardoor jouw restaurant onder de aandacht komt van een enorm breed scala aan foodliefhebbers.

Smaakmakers animatie

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: