Online Marketing Ondersteuning

BookDinners is dé specialist op het gebied van online marketing voor restaurants

Geen verloren tijd aan social media

Social media management

Het bijhouden van alle werkzaamheden rondom Facebook en Instagram kan soms wel een dagtaak lijken. Is je post frequentie hoog genoeg, bereik je de juiste doelgroep en heb je goede interactie? Wij kunnen dit uit handen nemen. Op basis van jouw business en doelstellingen maken we een posting plan. Dit werken we uit in een content kalender met daadwerkelijke posts (tekst en beeld). Tweewekelijks leggen we de kalender aan je voor ter goedkeuring. Na akkoord plannen we de posts voor je in.

Zo ben je zelf niet meer dan 15 minuten per maand kwijt, maar hou je wel de regie.

Social Media Management Online Marketing BookDinners
online marketing online ondersteuning restaurant bookdinners

Iedere gast voelt zich online gehoord

Webcare

Online de interactie aangaan met je gasten en een actief reviewbeleid is enorm belangrijk. Wij noemen dit webcare en voeren dit graag voor je uit. We reageren dagelijks op alle reviews, gaan de interactie aan op social media en zorgen dat iedere gast zich online gehoord voelt. Wij controleren hierin niet alleen de check ins, maar ook eenieder die jouw restaurant vernoemd in berichten.

online marketing online ondersteuning restaurant bookdinners

Bereik een nieuwe doelgroep

Social advertising

Adverteren is mogelijk via social media. Met name Facebook en Instagram zijn hiervoor geschikte kanalen. Middels gerichte advertenties op jouw doelgroep trekken we nieuwe gasten naar je website of kanaal. Wederom is het geheel afhankelijk van je doelstellingen. We combineren social advertising vaak met Google advertising om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Online-marketing-ondersteuning-social-advertising
mock up Google adskopie

Nieuwe leads via Google

Google Advertising (SEA)

Door middel van betaalde advertenties op Google kunnen we nieuwe gasten naar jouw website dirigeren. Afhankelijk van je doelstellingen maken we een campagneplan waarin we nieuwe leads genereren. De eerste maand trekken wij uit voor een zoekwoordenonderzoek en het ontwikkelen van campagnes. Deze zetten we in de tweede maand live zetten, monitoren en analyseren. De maanden daarop zullen we gebruiken om te optimaliseren. Maandelijks krijg je de resultaten per e-mail.

mock up Google adskopie

Interesse in online marketing ondersteuning?

Bekijk onze tarieven en pakketten of neem vrijblijvend contact met ons via info@bookdinners.nl of 033 – 303 65 15.

BookDinners Reserveringswidget Reserveringspartners

Een restaurantwebsite naar eigen wens

Website optimalisatie & onderhoud

Heb je punten van aandacht op je website? Dan levert dit vervelend werk op dat in afstemming met jouw website leverancier moet worden opgevolgd. Dit kunnen onze webdesigners ook opvolgen in overeenstemming met jou, zodat jij een optimale restaurantwebsite krijgt.

Online Marketing Ondersteuning BookDinners
online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Hoger ranken in Google

SEO-optimalisatie

Door middel van het goed inrichten van je SEO kom jij hoger naar voren in de zoekresultaten van Google. Middels een SEO check kijken we waarin jouw vindbaarheid verbeterd kan worden. Aan de hand hiervan bepalen we relevante zoekwoorden en gaan we aan de slag om jouw website beter te laten ranken.

online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Reviews uit alle kanalen in één module

De review tool

Maak je website social proof met onze review tool. Met onze review tool bepaal jij welke reviews op je website getoond worden. Het unieke aan deze tool is dat het alle kanalen combineert, dus één tool waar de reviews van Facebook, Google, Tripadvisor & BookDinners opgenomen kunnen worden. Ook kunnen vermeldingen door bloggers, magazines of andere relevante bedrijven hierin verwerkt worden.

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: