BookDinners & Gifty

BookDinners start een samenwerking met Gifty.
Wat ons betreft dit dé manier om cadeaubonnen
op een goede manier in te richten: makkelijk en
compleet! Wij hebben een geweldige deal weten
te organiseren, speciaal voor alle BookDinners leden.

Jouw eigen cadeaubon button

Dé cadeaubon oplossing voor restaurants

Jouw eigen cadeaubon is een ideaal verlengstuk van jouw online gastreis. Zo zijn we uitgekomen bij Gifty: met meer dan 7.000 aangesloten locaties en meer dan 100.000 tevreden klanten is Gifty hét cadeaubon systeem die jij als horecaondernemer in huis wilt hebben. De cadeaubon is gemakkelijk online te bestellen via je website, naast je reserveringswidget.

gifty
about-order

Alle feiten op een rijtje

Voordelen cadeaubonnen

  • 85% van iedereen die een cadeaubon aanschaft geeft gemiddeld 4 keer meer uit dan de waarde van de bon.
  • 54% bezoekt door een cadeaubon nieuwe restaurants.
  • 20% van alle cadeaubonnen worden nooit ingeleverd, maar hier krijg jij als restaurant wel voor uitbetaald. Dat betekent: gratis inkomsten!

Ontwerp de cadeaubon in jouw eigen huisstijl

Personaliseer je cadeaubon

Aangezien de cadeaubon alleen te besteden is in jouw restaurant kan je zelf het design bepalen. De cadeaubon én de verpakking kan je volledig omtoveren tot jouw eigen persoonlijke huisstijl. Zie hiernaast een aantal voorbeelden van restaurants die hier al succesvol gebruik van maken.

 

Schermafbeelding 2021-11-24 om 11.30.11

Te vinden op jouw website

Cadeaubon button

De cadeaubon is te bestellen op jouw website en in je restaurant. Zowel virtueel als hard-copy. En dat is uniek! Als een gast een papieren bon besteld, verstuurd Gifty deze, wel zo handig! Zo kunnen gasten gemakkelijk en overzichtelijk een cadeaubon bestellen bij jouw restaurant!

Wat betekent dit voor jou?

Kosten

BookDinners heeft een scherpe deal gesloten met Gifty. Maandelijks betaal je €10 voor een lidmaatschap en een vast bedrag van 2,50 per cadeaubon. Gifty is elk moment opzegbaar, dus je zit nergens aan vast en je betaalt geen additionele kosten aan Gifty per bon of waarde. Hiermee is Gifty de meest voordelige optie voor cadeaubonnen in de Nederlandse markt.

online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Gifty toegelicht

Hoe werkt het precies?

Deze video laat goed zien hoe makkelijk Gifty werkt voor ondernemers en gasten. Vanuit BookDinners zijn we overtuigd dat dit de beste manier in de Nederlanse markt is, als los systeem, om je eigen cadeaubon te kunnen voeren.

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: