De BookDinners reviewtool

Maak je website social proof!
Reviews uit alle kanalen
overzichtelijk op je website

Review tools plaatsten wij al

Maak je website social proof

Waardeer de mening van je gasten

Bij het kiezen van een restaurant bekijken gasten vaak je website. Uit onderzoek in 2020 blijkt dat reviews bij 83% van de gasten invloed hebben op hun restaurantkeuze, waar uit de Restaurant Monitor van 2023 blijkt dat dit is gestegen naar 89% van de gasten. Daarom is het van belang om reviews van gasten, bloggers, magazines of andere relevante bedrijven op je website terug te laten komen.

online marketing online ondersteuning restaurant bookdinners

Alle kanalen komen samen

Al je reviews in één overzicht

Met onze review tool bepaal jij welke reviews op je website getoond worden. Het unieke aan deze tool is dat het alle kanalen combineert, dus één tool waar de reviews van Facebook, Google, Tripadvisor, BookDinners, bloggers etc. samenkomen.

Jij bepaalt het uiterlijk van de reviewtool

Kies je design

Onze tool heeft diverse design mogelijkheden. Wil je 4 reviews naast elkaar of liever een slider die 1 review per keer toont? Met de BookDinners review tool bepaal jij! Aan de hand van jouw website bekijken we de beste mogelijkheden en passen we de tool daarop aan!

Kies-je-design-Reviewtool1
online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Implementatie en onderhoud inbegrepen

Vast bedrag per maand

De BookDinners review tool neem je af voor €8,50 per maand. Wij plaatsen de review tool op je website en onderhouden deze maandelijks op basis van jouw wensen. Wil jij deze unieke reviewtool? Vraag hem vandaag nog aan!

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: