Geef reserveringen een boost met Google Reserveren

Meer reserveringen ontvangen zonder extra kosten? Dat kan! Via BookDinners ontvang je ook reserveringen via Google.

Google Reserveren

Het grootste restaurant oriëntatie platform

Google belangrijker dan ooit

Dat Google een belangrijk kanaal is weten we allemaal. Maar hoe belangrijk is Google in de restaurantwereld? Uit onze Restaurant Monitor 2020 blijkt dat 31% van de gasten hun keuze voor een restaurant maakt via Google of Google Maps. Dit is groter dan alle boeking-, vergelijking- en dealwebsites bij elkaar! Google is dus enorm belangrijk voor jouw restaurant. En BookDinners maakt het mogelijk dat jouw restaurant direct in Google te reserveren is!

Google Reserveren

Met de blauwe reserveerbutton

Reserveren in Google

Wie in Google of Google Maps zoekt op jouw restaurantnaam komt aan de rechterkant jullie Google Bedrijfsprofiel tegen. Hier kan BookDinners een blauwe reserveerbutton toevoegen, waarmee jouw restaurant direct en commissievrij te reserveren is in Google. Dit betekent dat gasten geen extra stappen hoeven te nemen en de reservering in een handomdraai is geplaatst. Hierdoor schiet de omzet van je restaurant omhoog zonder dat je extra kosten maakt!

Uitleg video reserveren
online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Commissievrij en zonder extra kosten

Inbegrepen bij lidmaatschap inclusief reserveringswidget

Google gebruikt de beschikbaarheid die jij bij BookDinners hebt ingevuld. Wil jij dat jouw restaurant in Google te reserveren is? Dan moet je een BookDinners lidmaatschap inclusief reserveringswidget hebben, zodat Google jouw beschikbaarheid kan overnemen. Een lidmaatschap inclusief reserveringswidget kost slechts 27 euro per maand en is commissievrij. Voor dit bedrag heb je een profiel op BookDinners, een module op je eigen website én ben je rechtstreeks in Google te reserveren!

online marketing online ondersteuning restaurant BookDinners Online Gastvrij

Reserveringsplatform & online marketing partner

Over BookDinners

Samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) als partner en medeoprichter streeft BookDinners naar een eerlijke horeca. Zo is jouw restaurant te reserveren zonder commissie en kunnen gasten alleen een review plaatsen na een daadwerkelijk bezoek. Ook is BookDinners jouw kennispartner op het gebied van online marketing. Zo bieden we gratis advies en voeren we online diensten uit, zoals website optimalisatie, social media beheer en meer. Restaurants zoals The Harbour Club, STAN&CO, De Beren en Dudok kozen al voor BookDinners.

BookDinners-reserveringsplatform-voor-restaurants

Waar wacht je nog op?

Schakel Google reserveren in!

Past Google Reserveren binnen jouw huidige lidmaatschap? Of wil je je lidmaatschap upgraden, zodat jij binnen de kortste keren te reserveren bent in Google? Laat dan snel je gegevens achter en één van onze medewerkers neemt contact op voor de mogelijkheden!

Werk je met eTender, Resengo, Formitable of Booq? Zij hebben zelf een rechtstreekse koppeling met Google. Neem contact met hen op om Google Reserveren in te schakelen.

Deze restaurants kozen al voor BookDinners: